in

Mama și fetița de 11 ani tranșate la Verona, condamnată iubita ucigașului Andrei Filip

Sentința tribunalului pentru minori din Venezia: 14 ani și 8 luni iubitei ucigașului de mamă și soră. Acuzația privind uciderea fetiței a căzut

«Andrei m-a amenințat, spunând că dacă nu-l voi ajuta să ducă de acolo corpurile mamei și surorii, m-ar fi ucis».

Astfel vorbea, în februarie anul trecut, în fața camerelor de filmat ale unui canal românesc de televiziune. O dezvăluire șocantă pentru a admite că și-a ajutat iubitul să se debaraseze de cele două cadavre. Însă Loredana N., iubita ucigașului din Ronco all’Adige, a negat mereu orice implicare a sa în dubla ucidere a Mirelei Bălan, îngrijitoare de 40 de ani, și a fiicei Elena Larisa Mihăilescu, de numai 11 ani, omorâte în culmea unei neînțelegeri care a izbucnit în seara de 13 februarie 2016. Respectiv mama și sora lui Andrei Filip, românul de 21 de ani, condamnat la închisoare pe viață în martie.


Mai citiți despre acest caz:

Crima care a îngrozit Italia. Și-a ucis mama și sora, le-a făcut bucăți și le-a aruncat în râu

Și-a ucis fără nicio remușcare mama și sora la Verona. Român condamnat la închisoare pe viață

”L-am văzut pe Andrei făcându-le bucăţi”. Mărturia şocantă a iubitei criminalului de la Albaredo


O crimă teribilă care miercuri 6 decembrie a dus în fața judecătorului de la Tribunalul pentru Minori din Venezia la condamnarea complicei sale la 14 ani și opt luni cu procedură prescurtată.

Pentru că Loredana N. nu împlinise la momentul faptelor 18 ani și situația ei a fost analizată de procuratura pentru minori care ceruse o condamnare la douăzeci de ani de închisoare. Îndrăgostită de Andrei, Loredana a acceptat să-l urmeze până la Ronco all’Adige și să trăiască în aceea casă împreună cu mama lui și acea surioară perfect inserată în comunitatea din mica localitate.

«Scandalul a început și pentru că eu nu-i plăceam mamei lui și voia să mă dea afară din casă. Și din chestiuni legate de bani. El, fiindu-i frică să nu mă piardă, a făcut acest lucru», a povestit la televiziune tânăra, întoarsă în România în zilele următoare tragediei împreună cu iubitul.

Însă el a fost apoi arestat de carabinierii din Legnano. Andrei a fost cel care a recunoscut pe timpul interogatoriilor în fața procurorului și judecătorului toate acuzațiile și cel care a implicat-o pe iubita sa Loredana povestind că ea i-a dat cuțitul utilizat pentru tăierea gâtului mamei la etajul de sus și că l-a ajutat apoi să arunce în râul Adige cele trei valize în care pusese resturile cadavrelor celor două victime. Nicio implicare, în schimb, în uciderea micuței Larisa pe care tânărul a strangulat-o fără nicio milă.

Pe timpul audierilor preliminare fata nu a făcut nicio declarație. Nici măcar pe timpul ședinței prin videoconferință dispusă de judecătorul pentru audieri preliminare: doar tăcere.

În lunile trecute s-a evidențiat și ipoteza unei extrădări, însă pe moment rămâne încă în libertate în România.

Judecătorul de la tribunalul pentru minori, care nu a dispus nicio măsură în privința ei, a achitat-o pentru uciderea micuței Larisa («pentru necomiterea faptei»), condamnând-o în schimb pentru cea a mamei Mirela și pentru suprimarea cadavrelor. În două luni vor fi cunoscute motivările, însă avocatul fetei intenționează să facă apel, susținând că tânăra nu a participat în niciun fel la uciderea Mirelei: nu i-ar fi dat niciodată lui Andrei cuțitul utilizat pentru uciderea femeii.

«Am început să transportăm mai întâi picioarele, apoi am încărcat într-o valiză corpul mamei, după am transportat-o pe sora lui», a povestit românca la televiziunea din România.

Doi asasini care nu aveau nici măcar 40 de ani împreună.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministerul de Finanțe răspunde unui român din Anglia despre chestiunea taxelor și amenzilor legate de neplata impozitelor de către românii din străinătate

Ce povestesc italienii care decid să-și părăsească țara: «Reușesc să economisesc de cinci ori mai mult decât în Italia»