in

Nebunie la Udine, un român a bătut cu lanțul pe stradă un italian, fără motiv. Când a fost arestat, era încă murdar de sângele victimei

Incidentul s-a petrecut în zona autogării din Udine, unde un român a atacat un trecător lovindu-l de mai multe ori cu un lanț.

Mai întâi a atacat fără otiv și fără explicații un bărbat, lovindu-l în mod repetat pe cap cu un lanț, apoi a fugit. Poliția, alertată prompt de unii trecători, a intervenit imediat, urmărind atacatorul, pe care l-au dus la secția de poliție și arestat pentru vătămare agravată.

Luni 18 noiembrie, în jurul orei 12.30, în apropierea stației de autobuz din Udine, un bărbat a atacat un italian de 56 de ani fără motiv, smulgându-i țigara din mână și apoi lovindu-l cu un lanț de 70 cm lungime și cu două plăcuțe de fier la capete. În ciuda prezenței multor trecători și a încercărilor victimei de a fugi, agresorul și-a continuat violența.

Când victima a căzut la pământ, infractorul i-a dat o ultimă lovitură în cap, provocându-i o rană gravă. Alertată de martori, în timp ce personalul medical avea grijă pentru prima dată de victimă, poliția a depistat imediat atacatorul, care încă purta aceleași haine, murdare de sânge, descrise de cei prezenți și cu lanțul încă ascuns în buzunarul pantalonilor, plin de sânge.

Este un bărbat de 29 de ani, de origine română, fără domiciliu stabil, care a fost dus la secția de poliție pentru identificare, fiind apoi arestat. Victima a fost externată din spital cu câteva puncte de sutură.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Viorica Dăncilă, criticată pentru că i-a numit „ăştia” pe românii din diaspora: ”Am vrut să folosesc expresiile președintelui Iohannis”

Important pentru alegătorii din Ladispoli și Sesto San Giovanni, adresele secțiilor de votare au fost modificate