in

O mare speranță a fotbalului feminin din Italia, sfârșit tragic la doar 21 de ani

Fotbalul italian a primit o veste cutremurătoare. Una dintre marile speranțe din țară, jucătoarea Arianna Varone, a încetat din viață la numai 21 de ani, în urma unui accident groaznic

Sportiva, care evolua pe postul de mijlocaș central și era originară din Gropello Cairoli, s-a stins în urma unui accident brutal în trafic.

Potrivit presei din Italia, citată de DigiSport, Arianna Varone conducea motocicleta în orășelul San Martino Siccomario (la 35 de kilometri de Milano), din provincia Pavia, aflată în regiunea Lombardia.

La un moment dat, tânăra a pierdut controlul vehiculului și s-a izbit direct de un camion. Impactul a fost atât de crunt, încât fotbalista a decedat la câteva minute după accident.

Arianna Varone a jucat atât pentru Inter, cât și pentru Milan.

Florența: Șoferul român suspectat că și-a omorât doi copii și părinții într-un accident auto a fost lăsat în libertate

Moartea sa a îndoliat întreaga Italie. Federația a transmis un mesaj, în timp ce clubul la care activa sportiva, ASD Riozzese, a trimis un comunicat emoționant.

„Suntem consternați că Arianna Varone a murit într-un accident rutier. Plângem dispariția ei prematură, care lasă un gol imens în viața oamenilor care au iubit-o și au avut norocul să fie lângă ea. Înțelegem durerea familiei, alături de care suntem și vom fi mereu aproape”, a fost mesajul celor de la Riozzese.

Arianna Varone a evoluat, de-a lungul scurtei sale cariere, la echipele feminine ale lui Inter și AC Milan. Din 2017, juca pentru ASD Riozzese.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia interzice bagajele de cabină în avioane: „Se evită contactele între pasageri”

Teroare pentru o româncă din Italia: Un bărbat s-a încuiat în casa ei și a refuzat să mai plece