in

O româncă a înjunghiat mortal un avocat italian chiar în biroul lui din Anzio: era tatăl fetițelor ei

Crimă la Anzio: un avocat italian de 57 de ani, Giuseppe Cardoselli, a fost înjunghiat de o româncă de 39 de ani, Mioara Bascoveanu, chiar în biroul lui din localitate.

Bărbatul era fostul partener al femeii, care avusese o relație și cu care avea două fetițe. Cei doi s-au separat, iar fetițele îi fuseseră încredințate lui. Românca nu s-a resemnat niciodată cu gândul că a pierdut fetițele.

Mioara și Giuseppe, în timpurile bune

Conform reconstituirii, femeia a ajuns la cabinetul de avocatură la sfârșitul după-amiezii de marți pentru a discuta despre relația cu fostul partener, avocat înregistrat la Baroul din Velletri.

Cuțitul folosit pentru uciderea bărbatului l-a adus de acasă, conform primelor investigații. S-au certat, apoi femeia l-a înjunghiat de mai multe ori. Avocatul a murit în birou, după cum au constatat echipajul de 118 și carabinierii.

Românca de 39 de ani a contactat apoi poliția, anunțând că a comis un delict.

Înainte de a comite crima, Mioara Bascoveanu a scris pe pagina ei de Facebook: «Nu alegi să ai o persoană lângă tine pentru a-ți înrăutăți viața, ci pentru a o îmbunătăți. Iar dacă iubirea nu duce la asta, ori nu este iubire, ori este o iubire bolnavă».

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A încasat ilegal ajutoare sociale din Italia, de 13.000 de euro, acum riscă trei ani de închisoare

Comerț cu românce în Italia. Așa cumpără mafia albaneză carne vie din România, dezvăluiri din Bergamo