in

O româncă din Italia a reuşit să scape timp de nouă ani de închisoare. A rămas însărcinată în fiecare an

O româncă de 32 de ani este responsabilă pentru furturi comise încă din 2012 în diferite supermarketuri din Lombardia. Timp de nouă ani, femeia a reuşit să „fenteze” legea şi să nu fie încarcerată. Acum va sta după gratii timp de nouă luni.

Femeia a fost arestată de curând în localitatea italiană Aurisina, după ce le-a dat mari bătăi de cap angajaţilor supermaketurilor din localitate. Începând din 2012, românca s-a obişnuit să fure tot ceea ce avea nevoie din magazine.

Arestată de mai multe ori, a reușit întotdeauna să evite închisoarea pentru că era însărcinată, scrie Trieste Prima. An de an ea rămânea însărcinată, astfel că deşi a fost condamnată la închisoare încă de acum nouă ani, decizia judecătorilor nu a putut să fie pusă în aplicare. În tot acest timp, în fiecare an ea a dat naştere câte unui copil.

În total, există opt copii ai femeii, care, exploatând prezența celor mici în brațele ei sau în jurul ei, a reușit să facă obiectele și mâncarea să dispară în continuare de pe rafturile supermarketului.

În 2021 femeia nu a mai rămas însărcinată, iar poliţiştii italieni din Ausirina au arestat-o. A fost dusă la închisoarea din Coroneo, unde va sta în spatele gratiilor timp de nouă luni, atât cât este pedeapsa cu executare decisă de judecătorii italieni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ce sărbătorește Italia pe 2 iunie – ”Festa della Repubblica Italiana”

Interlopul român care voia să ucidă un jurnalist, capturat de poliția italiană la Latina