in

Interlopul român care voia să ucidă un jurnalist, capturat de poliția italiană la Latina

Interlopul Lucian Boncu, care a ordonat asasinarea jurnalistului timișorean Dragoș Boța, dat recent în urmărire națională, a fost arestat la Latina, în Italia. Acesta a dispărut sâmbătă, 29 mai, din Tribunal Timiș, imediat ce a aflat că urmează să fie arestat.

Procurorii DIICOT aveau informații că acesta s-ar fi pregătit să fugă din țară.

Alături de Boncu a fost capturat și Sorin Udrea, interlopul care a ajutat-o pe Alina Bica să fugă din România.

Interlop fugit în Italia, ameninţă procurorul DIICOT care l-a cercetat şi un jurnalist: „Le pun gheaţă pe inimă!”

Udrea este și el condamnat la 8 ani de închisoare și se pare că se ocupa de aranjarea rezidenței lui Boncu în Italia, relatează Realitatea PLUS.

„Capturarea, în doar câteva zile, pentru că vorbim de nici 4 zile, a fost posibilă datorită colaborării între autoritățile române și cele italiene. Boncu a fugit în Italia, polițiștii români au avut informații. Boncu și Udrea au fost prinsi când voiau să intre să depună actele (de rezidență – n.r.)”, a afirmat, într-o intervenție telefonică în emisiunea „100%”, de la Realitatea PLUS, Dragoș Boța, journalistul incomod pe care Boncu plănuise să îl asasineze.

Jurnalsitul a confirmat și că Udrea este cel care a ajutat-o pe fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, să obțină facilități astfel încât să nu fie extradată. „Vorbeam în februarie anul trecut de legăturile dintre Boncu și Udrea. Bocu spunea atunci, într-o postare pe Facebook, că mi-ar pune și mie și procurorului care instrumenta cazul „gheață pe inima”. Înțelegeți ce înseamnă asta”, a mai spus Boța.

Interlop în România, văcar în Italia, găsit de poliţişti ascuns într-un grajd, printre vaci

Cu câteva zile în urmă, mai exact pe 29 mai, Dragos Boța afirma, tot într-o intervenție la Realitatea PLUS, că: „Lucian Boncu era până mai ieri cercetat în stare de libertate, sub control judiciar, având mai multe condamnări. DIICOT a decis ca odată cu trimiterea sa în judecată să ceară și arestarea sa.

Era la Politie pentru control judciar, a fost sunat de la Tribunalul Tmiș, a ieșit spunând polițiștilor că da un telefon și a dispărut de pe radar. În dosarul lui Boncu exist dovada că cel puțin un polițist era o adevărată cârtită pentru interlopi. Sunt dovezi zdrobitoare în acest sens”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
femeie italia insarcinata

O româncă din Italia a reuşit să scape timp de nouă ani de închisoare. A rămas însărcinată în fiecare an

Gest emoționant al unui medic italian, cere ajutor oamenilor pentru o româncă ajunsă în stradă: ”Chiar și un ′ce mai faci′ i-ar putea schimba ziua”