in

Şoc şi groază la Terni: Victor Marian Iordache, împuşcat în cap, îngropat în pădure şi acoperit cu var nestins de amantul italian

Corpul unui român de 38 de ani, Victor Marian Iordache, originar din Constanţa, dispărut în urmă cu două luni, a fost găsit în data de 3 iulie într-o pădure lângă Stroncone (lângă Terni, în Umbria). Presupusul asasin este Andrea Arcangeli, italian de 45 de ani din Terni, căsătorit, tată a doi copii. Cei doi erau amanţi din 1999.

Victima, Victor Marian Iordache, era originar din Constanţa

Andrea Arcangeli părea un tată de familie exemplar

Italianul le-a indicat poliţiştilor locul unde l-a îngropat pe Iordache, acoperindu-l cu pământ, pietre şi var nestins.Cadavrul, aproape redus la un morman de oase, prezenta o gaură de glonţ în cap.

Arcangeli a mărturisit că l-a ucis pe Iordache în noaptea dintre 21 şi 22 aprilie, după o ceartă, într-un garaj în care se întâlneau, la parterul casei unde italianul trăia cu familia sa. Arma cu care românul a fost împuşcat era deţinută legal de Arcangeli.

După omor, italianul a învelit cadavrul într-o pătură, l-a încărcat în maşina soţiei şi l-a dus în pădure la Stroncone, unde l-a îngropat. A aruncat într-un râu celularul victimei şi tubul glonţului cartuşului tras.

În zilele următoare, asasinul s-a întors de mai multe ori la locul unde a îngropat victima, pentru a verifica dacă se vede ceva şi pentru a acoperi mai bine groapa. Arcangeli era pasionat de seriale poliţiste – de genul Csi sau Crimini e Delitti – şi din filme a învăţat cum se poate scăpa de un cadavru.

Chestorul din Terni, Carmine Belfiore, a povestit, într-o conferinţă de presă, că s-a ajuns la asasin cercetând viaţa privată a victimei. Românul fusese şi el căsătorit cu o conaţională, de care se despărţise. În 1999 l-a cunoscut la locul de muncă pe cel care i-a devenit apoi amant.

Iordache era clandestin şi a fost descoperit la un control al poliţiei chiar în compania lui Arcangeli. A dat un nume fals şi a fost expulzat forţat din Italia.

Dorind să se întoarcă, în 2001 i-a cerut ajutorul amantului, pentru o declaraţie de ospitalitate („chemare”, cum se spunea pe atunci), dar familia lui Arcangeli, la curent cu relaţia dintre cei doi, s-a opus, anunţând Chestura. Astfel Iordache a fost prins a doua oară şi repatriat forţat. În România apoi s-a căsătorit, dar în 2011, în căutarea unui loc de muncă, a venit din nou în Italia, şi iarăşi a reluat relaţia cu amantul.

Prostituată româncă de 26 de ani, ucisă și „crucificată” sub un pod, la Florența

Mădălina Palade, ucisă de un italian recidivist lângă Bergamo. Mama victimei: „Nu era o prostituată, aşa cum spune presa italiană”

Român executat în stil mafiot: împușcat cu 10 gloanţe și aruncat într-un canal

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Procida, o insulă plină de mister și magie

Deputatul Aurelian Mihai desființează consulatul de la Roma: „Românii stau în ploaie, frig, pe caldură, uzi, transpirați, nemancați, obosiți, chinuiți…”