in

Orte, a încercat să mituiască un echipaj de carabinieri cu 200 de euro, român arestat pe loc

Un român de 62 de ani, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii, a fost reţinut de carabinierii din Orte, oraş situat la 60 de kilometri nord de Roma, Italia, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de dare de mită.

Românul a fost oprit în trafic în cursul zilei de duminică, iar un echipaj de carabinieri a vrut să-i verifice maşina. Conform observator.tv, care citează presa italiană, probabil obişnuit cu modul de lucru din România, bărbatul a încercat să-i fenteze pe carabinieri şi a crezut că reuşeşte momindu-i cu 200 de euro. 

Românul spera că, în acest mod, oamenii legii vor închide ochii şi vor renunţa la ideea de a-i efectua un control amănunţit asupra maşinii.

Însă carabinierii nu au cedat în faţa tentaţiei. L-au denunţat pe român pentru dare de mită, iar bărbatul de 62 de ani a fost încarcerat în arestul poliţiei din Civita Castellana, oraş în care românul are domiciliul.

Urmează ca judecătorii să decidă, în cursul zilei de luni, dacă românul rămâne după gratii sau va fi cercetat în stare de libertate.

Arestat la Cremona înaintea nunții, le-a mulțumit carabinierilor că a scăpat de însurătoare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Psihiatru italian faimos: «Italia, o țară de idioți, violenți și barbari. Cretinii sunt la putere»

Lazio, români exploatați mai rău ca animalele: ”În timpul zilei de lucru, aveam pauză doar jumătate de oră”