in

Otranto, român denunțat pentru că a cerut bani pentru a înapoia un portofelul pierdut: ”Trebuie să-mi dai 200 de euro”

În urmă cu o lună, pe 21 iunie, un bărbat a mers la un restaurant din Otranto pentru a lua cina. Ulterior, după o plimbare pe străzile localității, și-a dat seama că nu mai avea portofelul la el. Prin urmare s-a întors pe unde s-a plimbat și a întâlnit un tânăr român, care-i găsise portofelul pierdut.

„Dacă îți dorești portofelul înapoi trebuie să-mi dai 200 de euro”, i-ar fi spus românul. În cele din urmă, s-au înțeles la suma de 160.

Sicilia, 16 mafioți importanți arestați astăzi, obligau comercianții să plătească chiar dacă activitatea era închisă în pandemie

Ieri, la o lună de la cele întâmplate victima a sunat la secția de poliție din Otranto pentru a raporta cele întâmplate. Ulterior, a mers la secția de poliție și a depus o plângere. 

Păgubitul le-a povestit forțelor de ordine că în seara zilei de  21 iunie, victima a mers la un restaurant din Otranto pentru a lua cina. La sfârșit, după o plimbare pe străzile localității și-a dat seama că nu mai are portofelul cu el.

Prin urmare, s-a întors la Otranto pentru a verifica dacă portofelul i-a căzut  accidental din buzunarul pantalonilor. Victima a reluat întreaga plimbare pe care o făcuse puțin timp înainte, scrie lecceprima.it, citată de stiridiaspora.ro.

Până să ajungă în Piazza Idro, un tânăr român s-a apropiat de el și i-a promis că îi va returna portofelului în schimbul sumei de 200 de euro. Aceasta este o practică folosită în cazul mașinilor furate.

Pentru a-și recupera documentele păstrate în portofel, păgubitul a decis să accepte pentru suma de 160 de euro. După ce au căzut de acord, victima și-a recuperat cardul ATM, a mers cu românul la cel mai apropiat bancomat pentru a retrage suma. 

La rândul lor, polițiștii au demarat o anchetă și, după ce au analizat toate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din oraș, au reușit să-l urmărească pe tânărul român, de 23 de ani, care locuiește în Otranto.

Acesta a fost denunțat pentru furt și extorcare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 2.8]

Ion Cristoiu despre Bogdan Aurescu: „Un lătrău, slugărnicie băloasă față de America”

Halucinant: România a comandat 120 de milioane de vaccinuri anti-Covid, 7,5 doze pentru fiecare român