in

Pavia, tânăr român de 17 ani, bătut și jefuit în tren, internat la spital cu fractură de piramidă nazală

Un român de 17 ani a ajuns de urgenţă la spital, la Pavia, în Italia, după ce a fost bătut şi jefuit de trei minori italieni într-un tren. Incidentul s-a produs în trenul care face legătura între Milano şi Pavia.

Conform presei italiene, citate de observator.tv, românul se deplasa cu trenul către Pavia în momentul în care a fost abordat de unul dintre atacatori, un minor de 16 ani cu care se cunoştea de mai mult timp. Minorul i-ar fi cerut românului căştile utilizate pentru a asculta muzică la telefonul mobil.

În câteva momente, alţi doi minori s-au alăturat celui de 16 ani, iar atacatorii au sărit cu pumnii pe român. I-au aplicat mai multe lovituri la nivelul feţei şi au dispărut cu tot cu telefonul şi căştile românului.

Alţi pasageri din tren l-au ajutat pe român să-şi revină şi au solicitat intervenţia poliţiei feroviare în momentul în care trenul a ajuns la destinaţie.

Românul a fost transportat de urgenţă la spital şi diagnosticat cu fractură de piramidă nazală, urmând să aibă nevoie de circa 15 zile pentru a se recupera.

Cei trei atacatori au fost identificaţi şi vor fi cercetaţi în stare de libertate pentru jaf şi vătămare corporală.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O femeie a murit după ce timp de 16 ore a aşteptat să i se pună un diagnostic: «Au spus că putem să facem plângere și la Dumnezeu»

Copil de 14 ani lovit pe trecerea de pietoni, șoferul italian a fugit de la locul accidentului