in

Periculos mafiot din clanul Schettino, traficant de cocaină, prins în România și extrădat în Italia

Larizza Nunzio, unul dintre cei mai căutaţi traficanţi de droguri din Italia, va fi predat de Curtea de Apel Bucureşti autorităţilor din Italia. Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost prins în Bucureşti, el fiind dat în urmărire internaţională.

Membru al clanului Schettino, italianul formase, alături de alţi conaţionali, un grup infracţional cu scopul de a cumpăra, transporta şi vinde cocaină în cantităţi mari. În vederea predării, instanţa a decis arestarea mafiotului, pentru 30 de zile, mai precis până pe 24 septembrie.

„Admite sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. Dispune punerea în executare a mandatului european de arestare emis de autorităţile din Italia pe numele persoanei solicitate Larizza Nunzio.

Dispune predarea persoanei solicitate către autorităţile judiciare din Italia, cu respectarea regulii specialităţii.

Dispune arestarea persoanei solicitate, în vederea predării, pe o perioadă de 30 de zile, respectiv de la 26.08.2020 la 24.09.2020, inclusiv.

Constată că persoana solicitată a fost reţinută începând cu data de 13.08.2020,ora 18.40 până la 14.08.2020 ora 18.40 si arestată de la data de 14.08.2020 la zi. Dispune emiterea mandatului de arestare în vederea predării”, se arată în decizia Curţii de Apel Bucureşti, potrivit Mediafax.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Coronavirus, firmele străinilor din Italia, în scădere cu 40%. Întreprinzătorii români pe locul trei, după marocani și chinezi

itailia infecţii

Italia, o nouă creştere a infecţiilor, începerea şcolii stă sub semnul întrebării: «Există riscul de haos, fără un acord clar nu putem permite redeschiderea anului școlar»