in

Pescara, doi frați români împușcați de un italian, s-au luat la ceartă aparent dintr-un motiv banal

Poliția italiană a anunţat arestarea, la Pescara, a unui italian de 28 de ani acuzat că a vrut să ucidă prin împuşcare doi fraţi români. Incidentul s-a petrecut în cartierul Rancitelli, un cartier rău famat al oraşului Pescara.

Totul a început în jurul orei 23, când agenții au intervenit pe Via Tavo, mai exact la “Ferro di Cavallo“, unde au fost raportate focuri de armă.

Conform agenției de presă italiene ANSA, citată de observator.tv, italianul era dealer-ul de droguri al celor doi fraţi români care au 26 şi 28 de ani. În noaptea de vineri spre sâmbătă, cei doi români au mers acasă la italian, iar cele două părţi s-au luat la ceartă aparent dintr-un motiv banal.

La un moment dat, românii au coborât la maşină (foto-Mercedes) şi au vrut să plece, iar italianul a ieşit pe balcon şi a început să tragă cu un pistol asupra lor. Românii au fost răniţi grav şi transportaţi la spital. Vor avea nevoie de cel puţin câte trei săptămâni pentru recuperare.

În schimb, italianul a fost reţinut fiind acuzat de dublă tentativă de omor, dar şi de posesie ilegală de droguri, armă şi muniţie.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ