in

Peste 300.000 de euro descoperiți la frontieră în geanta unui ucrainean: ”Cumpăr mașini din Italia”

”Cumpăr mașini din Italia. Peste 300.000 euro au fost descoperiţi în geanta unui cetățean ucrainean de către autorităţile de frontieră din PTF Halmeu cu ocazia controlului la intrarea în țară. Banii, pe care bărbatul nu i-a declarat, au fost reținuți până la clarificarea situației, anunță poliția de frontieră.

Citiți și: Italia, îngrijitoare română condamnată la închisoare, și-a abandonat bătrâna în casă: ”Pierdeam avionul!”

Peste 300.000 de euro descoperiți la frontieră în geanta unui ucrainean

În această dimineață, în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetățean ucrainean în vârstă de 32 de ani, conducând un microbuz înmatriculat în Ucraina.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit o geantă în care se afla suma de 319.650 euro, bani nedeclarați la controlul de frontieră. La verificări, şoferul a declarat că geanta îi aparține, iar banii sunt ai lui.

Acesta a mai declarat că dorea să ajungă în Italia, de unde urma să cumpere mai multe mașini, pe care, mai apoi, să le ducă spre vânzare în Ucraina. Însă nu a putut prezenta niciun document justificativ și nici nu a declarat suma pe care o avea asupra sa conform legislației în vigoare.

În acest caz, întreaga sumă de bani a fost reţinută până la clarificarea situației, urmând ca ulterior să fie luate măsurile în consecință.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Casa unui român, jefuită la Roma

Roma, un român și partenerul său, jefuiți de 20.000 de euro în timp ce erau la muncă. Cosmin Irimie: „Sunt disperat. Au furat totul, aur, bani, bijuterii”

Dezvăluire șoc: Camion cu droguri căzut cu podul prăbușit la Genova, șoferul român a murit