in

Piacenza, s-a îmbătat și a nimerit în altă casă, cum l-a scăpat avocata de închisoare

Un român din Italia a trăit aventura vieţii într-o seară, după ce s-a îmbătat la un bar din Piacenza. Acest lucru era însă să-l coste libertatea, pentru că, la întoarcere, a intrat în altă casă, decât cea unde locuia, scrie Il Piacenza, citat de Adevarul.

Românul, rezident la Piacenza, a fost arestat pentru tentativă de violare de domiciliu, după ce a spart un geam şi a intrat într-un apartament unde voia să doarmă. 

Nu avea antecedente și avea un loc de muncă stabil

Presa italiană scrie că românul de 35 de ani nu avea antecendente şi avea un loc de muncă stabil, reuşind să se integreze bine în societate. S-a întâmplat însă să întreacă măsura la o ieşire cu prietenii şi să consume prea mult alcool.

„4-5 luni le-am dormit pe STRĂZI” Povestea românului multimilionar în America

Afectat de aburii băuturii, bărbatul a greşit adresa şi în loc să se ducă la el acasă, a nimerit într-un alt imobil. Şi pentru că nu avea cheile, uitate probabil la bar, românul s-a urcat pe un burlan, a spart un geam şi a intrat într-un apartament nelocuit.  

Ce a spus avocata instanței

Il Piacenza scrie că vecinii treziţi de gălăgie au anunţat Poliţia, iar bărbatul a fost ridicat şi dus în arest. Beat, el s-a luat la harţă cu oamenii legii, iar acest lucru era să-l coste la final.

La proces, procurorul Monica Bubba a cerut opt luni de închisoare pentru român, dar avocaţa apărării, Gloria Zanardi, a reuşit să o convingă pe judecătoarea Gianandrea Bussi că bărbatul este nevinovat.

„E doar un beţiv care a greşit adresa”, a spus Zanardi. Ea a arătat că clientul ei nu avea asupra sa unelte de spargere şi nici nu a încercat să-şi însuşească bunurile din locuinţa în care intrase. Totul s-a întâmplat, a spus ea, din cauza confuziei cauzate de băutură.   

Şi a avut succes. Clientul ei a fost găsit nevinovat şi achitat pentru tentativa de violare de domiciliu. A fost însă condamnat la şase luni de închisoare, dar cu suspendare, pentru că a opus rezistenţă poliţiştilor care l-au dus la secţie. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
atac Allah Akbar Oslo

Oslo, urlă „Allah Akbar” și înjunghie trecători: atacator ucis de poliție

caz bullying despagubiri

Italia, Ministerul Educației, condamnat să plătească 95.000 de euro despăgubiri, într-un caz de bullying