in

Sardinia, a luat pietricele suvenir de pe plajă, român AMENDAT la plecarea din Olbia

Nisipul și pietricelele de pe plajele din Sardinia continuă să fie un suvenir râvnit pentru turiști, în ciuda sancțiunilor grele prevăzute de legea regională din 2017 pentru a proteja coastele Sardiniei.

În portul Olbia, oficialii Agenției Vamale și Monopol din Sassari au găsit pietre luate de pe plaja Capo Pecora din Buggerru, pe coasta de sud-est a Sardiniei, în bagajul unui cetățean român cu domiciliul în Ferrara și care pleca din Olbia spre Livorno.

Plouă cu droguri în Sardinia. Cocaină de 9 milioane de euro căzută pe casa unor italieni

Deși este UN declin comparativ cu anii precedenți și în ciuda campaniei de comunicare lansată de Adm cu Regiunea Sardinia, furturile de nisip și pietre continuă. În ultimele zile, pe aeroportul Costa Smeralda din Olbia, două constatări au fost făcute de oficialii Adm din Sassari, în colaborare cu militarii Guardia di Finanza ai Grupului Olbia.

Turist francez, amendat cu 1.000 de euro pentru că a furat nisip de pe o plajă din Sardinia

În prima a fost acuzat unui cetățean elvețian care a încercat să ia o sticlă plină de nisip și o pungă de pietre și pietricele de pe plaja Porto Rotondo; a doua se referea la un cetățean olandez care pleca la Amsterdam care transporta 1,1 kilograme de nisip și 3 kilograme de pietricele.

Pentru pasagerii implicați, care au declarat că nu cunosc legislația de mediu, sancțiunea administrativă a variat de la un minim de 500 până la un maxim de 3.000 de euro, scrie sardiniapost.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
romani torturati

Români torturaţi de patronul francez. Au fost arşi, sugrumaţi şi înghesuiţi în frigidere

medici suspendati italia (2)

Italia: Sute de medici suspendaţi din cauză că nu s-au vaccinat