in

Români torturaţi de patronul francez. Au fost arşi, sugrumaţi şi înghesuiţi în frigidere

Români torturaţi în Franţa. Au arşi cu pistolul termic, băgaţi cu capul în apă şi închişi într-un frigider de patronul francez. Totul a pornit după ce patronul a fost victima unui jaf și l-a suspectat de furt pe unul dintre români.

Thierry Behra, un afacerist din Wimereux, este acuzat că ar fi răpit, sechestrat şi torturat o familie de români, după ce unul dintre ei l-ar fi furat. Alături de omul de afaceri sunt acuzaţi şi alţi membri ai familiei sale, dar şi colaboratori apropiaţi care se pare că ar fi luat parte la acţiunea de pedepsire a românilor.

Imperia, bătrâni torturați la ospiciu, doi ani de închisoare pentru o româncă

În vara anului 2017, una dintre proprietăţile familiei Behra a fost călcată de hoţi, care au sustras mai multe obiecte de mare valoare. Infractorii au fost surprinşi de camerele de supraveghere, iar Thierry Behra şi apropiaţii săi au recunoscut printre aceştia şi pe unul dintre angajaţii săi, un român, scrie Adevărul.

Fără să mai aştepte rezolvarea cazului de către organele abilitate, omul de afaceri a decis să-şi facă singur dreptate. Astfel, în noaptea de 23 spre 24 iulie 2017 a pătruns în casa românului pe care l-a răpit şi l-a sechestrat. Românul şi familia sa au fost răpiţi de mai multe persoane înarmate, printre care se număra şi Thierry Behra.

De aici încep şi grozăviile. La Voix du Nord scrie că românii ar fi fost arşi cu un pistol termic ca să recunoască furturile. Apoi, s-ar fi trecut la spânzurări simulate şi tentative de înec, torturi la care au fost supuşi românii. La final, ei au fost forţaţi să intre şi înghesuiţi în frigidere, după care au fost abandonaţi pe 25 iulie la Chapelle-d’Armentières, localitate aflată în nordul Franţei.

Aici, românii s-au dus la cel mai apropiat sediu al Jandarmeriei Naţionale, unde au depus plângere.
Poliția a acționat imediat, Thierry Behra alături de complici ajungând în arest. Cu toate astea, din cauza unui viciu de procedură, acesta a fost eliberat în anul 2019. Nu de aceeași libertate au avut parte și ceilalți acuzați, aceștia rămânând în continuare în închisoare.

Mai mult decât atât, alte şapte persoane au fost puse sub control judiciar. În data de 6 septembrie, a fost procesul la  Tribunalul Sain-Omer iar presa franceză estimează faptul că procesul se va finaliza pe data de 21 septembrie. În schimb, avocații familie Behra susțin că faptele de care clienţii lor sunt acuzați reprezintă o înscenare, ele neavând loc în realitate.

La ora actuală, oamenii legii nu au aflat încă cine a furat din magazin.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 27 In medie: 3.9]
usr plus aur impotriva lui Florin Citu

USR PLUS și AUR împotriva lui Florin Cîțu: „Și-a bătut joc de diaspora”

pietricele suvenir Sardinia

Sardinia, a luat pietricele suvenir de pe plajă, român AMENDAT la plecarea din Olbia