in

Piroman periculos! A incendiat șase mașini într-o noapte la Roma, în cartierul Eur, român de 36 de ani arestat

Într-o oră a dat foc, în noaptea de 26 septembrie, la șase autoturisme în cartierul Eur din Roma, pe via Ande, viale America și via Caucaso, însă a fost descoperit și arestat de carabinierii de la unitatea Roma Eur. Arestatul este un cetățean român de 36 de ani, fără domiciliu stabil și cu antecedente penale.

Carabinierii au intervenit pe via Ande unde au luat foc o Toyota Yaris și un Mercedes, apoi pe via Cristoforo Colombo colț cu viale America, unde a luat foc un Ford Fiesta. După ce au obțniut câteva informații de la trecători, cu sprijinul patrulelor Secției Radiomobile din Roma și ale Unității Roma Cecchignola, carabinierii au strâns cercul în jurul piromanului. La scurt timp după, pe via Caucaso, unde deja ardea un Fiat Brava și o Mazda, carabinierii l-au surprins pe bărbat în timp ce dădea foc unei mașini marca Isuzu după ce a spart geamul posterior.

După o scurtă fugă pe jos, răufăcătorul a fost blocat de carabinieri. Acesta a fost găsit în posesia a două ciocane utilizate pentru spargerea geamurilor mașinilor, a unei brichete și cu haine care aveau semne evidente de arsură.

 

Două mașini ce aparțineau unor români, incendiate intenționat la Cremona

Al treilea val de mașini românești INCENDIATE la Roma, ce face MAE?

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Atenție, vine diaspora cu bani! Două treimi dintre românii din Italia vor să se întoarcă în țară, pentru a face investiții cu banii câștigați în străinătate

Contrabandist român arestat la Caserta, confiscate 5.000 de cartușe de țigări în valoare de 300.000 de euro