in

Pordenone, muncitor român zdrobit de o tonă de peleţi

Accident de muncă pe 24 februarie, la puţin după 8 dimineaţa, la o întreprindere care ambalează peleţi pentru încălzire la Azzano Decimo, în provincia Pordenone. Un muncitor român a fost lovit de un sac de peleţi cu greutatea de circa o tonă, care s-ar fi rupt în faza de încărcare a unui utilaj.

Intervenţia unui coleg care a tăiat sacul şi a împrăştiat materialul, evitând astfel ca muncitorul să fie sufocat, a fost decisivă. În câteva minute la faţa locului au sosit pompierii de la comandamentul provincial din Pordenone care l-au eliberat definitiv pe muncitor de peleţii care l-au acoperit, blocându-i picioarele.

Muncitorul român a fost transportat cu elicopterul la Udine: a rămas mereu conştient, a suferit o zdrobire şi alte traumatisme, însă viaţa sa nu este în pericol.

Inspectorii de la Agenţia pentru Servicii Sanitare care se ocupă de respectarea normativei privind prevenirea accidentelor de muncă, au demarat o anchetă.

Accident de muncă pe şantierul autostrăzii Salerno – Reggio Calabria, muncitor român căzut de la 80 de metri înălţime

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Accident de muncă pe şantierul autostrăzii Salerno – Reggio Calabria, muncitor român căzut de la 80 de metri înălţime

Roma – Forum Economic România-Italia, a XIV-a ediție. ”Redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia românească”