in

Potenza, au fost găsite rămășițele unui bărbat român dispărut anul trecut, trupul era măcelărit de porcii mistreți

Descoperire macabră lângă localitatea Tolve, (provincia Potenza, regiunea Basilicata). Mai multe oase și un craniu uman au fost găsite, iar polițiștii cred că rămășițele ar fi ale unui bărbat român dispărut în luna iunie a anului trecut. 

Presa locală din Italia scrie despre descoperirea macabră făcută vineri, 07 februarie, într-o livadă de măslini de lângă Tolve. Potrivit acesteia, polițiștii italieni au suspiciunea că oasele aparțin lui Vasile Padurariu, un român de 38 de ani dat dispărut în urmă cu aproximativ 8 luni. 

Dispariția românului a fost semnalată de rudele bărbatului, anul trecut în luna iunie.

Vasile era singura persoană dată dispărută în zona respectivă, iar aproape de locul unde au fost descoperite oasele, polițiștii au găsit mai multe bucăți rupte de haine, precum și o pereche de ghete folosite de obicei de muncitorii în construcții.

Medicul legist a stabilit că resturile umane se aflau acolo de mai puțin de un an de zile. O perioadă suficientă ca hainele să fie rupte și trupul măcelărit de porcii mistreți din zonă.

Pentru că zona în care au fost găsite oasele este una greu accesibilă, polițiștii italieni nu exclud ipoteza ca Vasile să fi fost ucis în altă parte și abandonat în locul în care a fost găsit. Acastă suspiciune este întărită și de faptul că la fața locului nu s-au găsit telefonul sau portofelul acestuia.

În perioada următoare, medicii vor realiza o analiză ADN, pentru a confirma oficial că oasele au aparțin bărbatului român.

Vasile era originar din satul Racova, comuna Udești, județul Suceava și se afla în Italia de 11 ani. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Criză acută de forţă de muncă, angajatorii caută soluţii: «Cum toţi ai noștri au plecat spre vest, ne-am uitat spre est»

Aur la Roma: un luptător român a urcat pe podium la Campionatul European de greco-romane