in

Preotul traficant de droguri ar fi organizat petreceri indecente fără să spună că este seropozitiv

Preotul Don Francesco Spagnesi a fost arestat săptămâna trecută pentru trafic de droguri la Prato. Acum el bănuit că organiza petreceri deocheate cu 20-30 de participanți, la care ar fi omis să spună că este seropozitiv. Două persoane care au participat au declarat deja că sunt seropozitive.

Agenția ANSA dezvăluie că procurorii au bănuiala că preotul organiza petreceri indecente cu zeci de persoane invitate, fără să spună însă că este seropozitiv.

Fostul paroh din Castellina di Prato organiza petrecerile alături de partenerul său. La petrecerile deocheate participau regulat între 20 și 30 de persoane. Două dintre acestea, conform anchetatorilor, au declarat deja că sunt seropozitive, scrie Observator News.

Prato, preot paroh arestat: „Cu banii din oferte a cumpărat cocaină și drogul violului”

„Libero quotidiano” scrie că Don Francesco Spagnesi ar fi cumpărat cu banii obținuți de la credincioși droguri pentru a fi folosite tocmai la aceste petreceri. Lipsesc cel puțin 50.000 de euro din contul parohiei Castellina.

Conform „La Nazione”, preotul, între timp înlocuit, a recunoscut totul la audieri și a spus că îi pare rău: „Sufeream de o dedublare de personalitate. Dependența de droguri era atât de puternică încât aveam nevoie continuu de bani”.

Conform anchetatorilor, Don Francesco Spagnesi ar fi importat din străinătate, în timp, cantități de Gbl (drogul de viol) între o jumătate de litru și un litru la un moment dat împreună cu un complice, Alessio Regina., 40 de ani.

Datorită identificării activității infracționale a acestuia din urmă și a arestării sale la sfârșitul lunii august pentru importul de droguri din Olanda, anchetatorii au descoperit implicarea preotului.

Potrivit poliției, drogurile au fost plătite cu oferte de la enoriași și destinate persoanelor contactate prin intermediul site-urilor de întâlniri sexuale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]
casatorie la inmormantare

El moare într-un accident de mașină, logodnica se căsătorește cu el în ziua înmormântării

casatorie diaspora

Fără birocraţie la căsătorie. „Pentru românii din diaspora e un chin să obţină certificatul prenupţial”