in

Presupusul ucigaș al româncei retractează: «N-am ucis-o eu pe Ruxandra. Eram drogat când am recunoscut crima»

Presupusul criminal al româncei retractează după 24 de ore de la mărturisire: „Nu am ucis-o pe Ruxandra”

„Nu am fost cel care a ucis-o, când am mărturisit eram sub influența drogurilor”. A retractat totul după doar 24 de ore, Damiano Torrente, pescarul sicilian care, ieri, a mărturisit că în urmă cu cinci ani a ucis-o pe iubita sa româncă, Ruxandra Vesco. Femeia a dispărut în 2015 și acum escarul a indicat un loc unde a fost găsit un sac cu oase umane, într-o râpă din Monte Pellegrino.

Bărbatul a spus inițial că s-a apropiat de Dumnezeu, s-a pocăit și a avut remușcări, detalii confirmate și de preotul în fața căruia s-a spovedit, determinându-l să mărturisească.

Răsturnarea de situație a fost anunțată de avocatul Alessandro Musso care îl apără pe Torrente, potrivit lasicilia.it: „El a spus că, în 2019, a mărturisit deja o dată asasinarea femeii și a tuturor rudelor sale la poliție, dar poliția a cercetat, nu a găsit cadavrul victimei unde a fost indicat și, în schimb, a găsit în viață rudele, pe care el a spus că le-a omorât, astfel încât cazul a fost clasat în timpul investigațiilor preliminare ».

Cazul dispariției Ruxandrei Vesco, cetățeană română, care în 2015 avea 33 de ani, a rămas pe biroul unui birou de investigații din 5 octombrie 2015, până în 5 august 2020, când Damiano Torrente, 46 de ani, s-a prezentat carabinierii din Palermo spunând că are remușcări și a mărturisit uciderea femeii.

El a spus că a strangulat-o cu o frânghie și a aruncat corpul înfășurat în două pungi de grădinărit de pe Muntele Pellegrino. Pompierii și carabinierii, după indicații, au găsit un craniu uman și oase și bucăți de haine. În mărturisirea sa în fața procurorului, Damiano Torrente a spus că a întâlnit-o pe femeia din Addaura în vara anului 2015. De acolo s-a născut o relație marcată de marginalizare, mizerie și violență: Ruxandra a devenit iubita lui Torrente, pe care apoi a pus-o să se prostitueze și pe care în cele din urmă a omorât-o atunci când l-a amenințat că-l denunță.

Investigațiile științifice vor trebui să stabilească dacă rămășițele umane găsite de Torrente pe Muntele Pellegrino aparțin Ruxandrei. Torrente spusese o poveste foarte detaliată și detaliată cu un mobil al crimei. Torrente este cercetat pentru omor și ascundere de cadavru.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Reggio Emilia, un deținut român și-a dat foc la celulă și a bătut nu mai puțin de patru gardieni

Italia a scos vaccinul anti-COVID, teste începând cu 24 august: ”Suntem pregătiți pentru experimentarea pe om”