Menu
in

Profesoară bătută în curtea școlii de mama unui elev: ”Suntem din clanul Spada”

Profesoară bătută în curtea școlii de mama unui elev. O profesoară din Ostia a fost agresată de mama unuia dintre elevii săi în timp ce se afla în curtea exterioară a liceului Amendola-Guttuso. ”Nu poți să-l cerți, suntem din clanul Spada!”. Cu aceste cuvinte, presărate cu insulte și jigniri, o profesoară de la o școală din Ostia, în apropiere de Roma, a fost atacată de mama uneia dintre elevii săi în timp ce se afla în curtea exterioară a școlii.
>>> O femeie de 41 de ani a murit în Italia după ce a căzut dintr-o tiroliană în mișcare, în timp ce nepoatele ei o înregistrau

Profesoară bătută în curtea școlii de mama unui elev

S-a întâmplat astăzi, 8 mai, în orașul de pe litoralul roman care este, de asemenea, bastionul familiei Spada, aflată în centrul mai multor anchete ale Parchetului din Roma care au descris această familie ca fiind o asociație mafiotă. De data aceasta, atacul a avut loc la școală, la sfârșitul cursurilor. Femeia, soția unuia dintre membrii clanului, ar fi bătut-o pe profesoară în curtea școlii pentru că acesta îi certase fiul în clasă, scrie roma.corriere.it.

După agresiune, femeia a plecat, iar profesoara a sunat la 118, dar a refuzat să primească îngrijiri medicale.
>>> Tragedie lângă Bergamo, român de 23 de ani moare blocat în containerul de haine vechi

Carabinierii au identificat persoana responsabilă de agresiune, care a fost acuzată de violență împotriva unui funcționar public. Profesoara nu depune deocamdată plângere. Printre alte arestări cunoscute se numără și cea a lui Roberto Spada, în prezent în închisoare, care a ținut prima pagină a ziarelor pentru atacul asupra jurnalistului RAI Daniele Piervincenzi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version