Menu
in

A plecat din Italia cu tot cu Mercedesul luat în rate. Autoritățile române i-au pus sechestru pe mașină: „Semnalată ca furată”

Rate neplătite la mașina din Italia: sechestru în România și denunț. S-a gândit să nu mai plătească ratele la un Mercedes CLA din 2019, în valoare de 43.000 de euro, luat din Italia. A plecat în România convins că nu va mai avea probleme și că i se va pierde urma. Dar a fost oprit de poliția de frontieră și a rămas fără mașină. ”Nu am crezut că va fi vreo problemă dacă nu mai plătesc ratele”, le-a spus bărbatul polițiștilor, care aveau informația că mașina este furată. De fapt, era „furată”… chiar de proprietar.

>>> Aveți mașina cu numere românești și locuiți în Italia? Iată ce trebuie să faceți pentru a evita amenzi sau blocarea autovehiculului

Rate neplătite la mașina din Italia

în ziua de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 16.30, pe timpul unei acţiuni specifice desfăşurate, poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul unei misiuni specifice desfăşurate împreună cu colegi din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii Crasna, un autoturism marca Mercedes CLA, an fabricaţie 2019, condus de un cetăţean român, în vârstă de 32 de ani.

Deoarece au avut suspiciuni cu privire la situaţia juridică a mijlocului de transport, autoturismul şi şoferul au fost conduşi la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind furat din Italia, semnalare emisă la data de 19.12.2022.

Rate neplătite la mașina din Italia – Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat în rate autoturismul în valoare de peste 43.000 de euro şi nu s-a gândit că ar putea avea probleme dacă nu mai plăteşte ratele.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere.

Italia, a terminat facultatea, dar e bucuroasă că s-a angajat ca gunoieră: „Îmi cumpăr mașină”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
Exit mobile version