in

Refuză să se prostitueze, incendiată de proxenet

S-a întâmplat într-o baracă de la periferia localității Bolzano în urmă cu câteva zile. Mai întâi a stropit-o cu alcool, apoi a aprins chibritul și i-a dat foc. Într-o clipă femeia, o româncă de 25 de ani care voia doar să-și schimbe viața și să scape de bărbatul care o obliga să se prostitueze, a devenit o torță umană.

Tânăra ar fi murit arsă de vie, dacă nu ar fi fost salvată de câteva prostituate care au auzit urletele și au aruncat pături pe ea. Fata a ajuns la spital în stare foarte gravă, cu arsuri pe 30% din corp și și-a pierdut vederea la un ochi: a fost internată în Centrul de Arși de la spitalul din Verona. Și totuși, cu toate acestea, la sosirea la spital susținea că a fost victima unui accident.

Românul Nelu, Fantomas de Italia

Agenților de la Echipa mobilă nu le-a luat însă mult să înțeleagă ce s-a întâmplat cu adevărat: a mințit numai de frică, și încet încet fata a început cu greu să-și povestească calvarul. Povestea ei s-a dovedit a fi ca multe altele: promisiunea unei vieți mai bune departe de sărăcie alături de bărbatul despre care credea că o iubește, dar care de fapt, departe de țara sa, s-a dovedit a fi cel mai rău dintre călăi, ducând-o să trăiască în barăci sau sub poduri și obligând-o să se vândă.

Bărbatul, un român de 44 de ani, a fost arestat de poliție. Este acuzat de tentativă de omor, leziuni personale deosebit de grave și exploatarea prostituției.

Şoc şi groază la Palermo: Un român a ucis două femei, apoi s-a sinucis

Ca în Vestul Sălbatic: recompensă pentru prinderea bandiţilor români

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

De la curățenia în case, la un loc pe lista lui Alemanno

Amnesty International: Romii sunt discriminați in România