in

Rimini, trăiau în clădiri abandonate, într-o stare deplorabilă, fără apă și curent electric: trei români arestați

Ieri, în Bellaria Igea Marina, localitate din provincia Rimini, un grup de 10 carabinieri și 6 ofițeri de poliție municipali, au făcut controale într-o zonă cu clădiri abandonate. În total, militarii au găsit 6 persoane, dintre care trei cetățeni români, 2 din Republica Cehă și una din Pakistan, care trăiau în condiții insalubre, fără apă și lumină, fără instalații sanitare și într-o degradare totală.

”Locatarii”, după ce au zidit o gaură de intrare pentru a împiedica accesul ”neautorizat”, s-au instalat în câte o cameră, transformându-le în dormitoare improvizate, folosind mobilier vechi, probabil recuperate din coșurile de gunoi.

Cei șase bărbați dormeau pe jos și, în întreaga cameră, erau lumânări uzate care, la un moment dat, au declanșat mici incendii atunci când ceara a fost epuizată, în contact cu lemnul mobilierului.

Cei șase, toți fără o locuință fixă ​​și fără mijloace de sprijin, au fost arestați și trimiși autorității judiciare. Ei vor trebui să răspundă pentru deteriorarea clădirii. În interiorul structurilor s-au efectuat operațiunile de recuperare a clădirii, iar barierele din beton au fost restaurate.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Viterbo, invitație la o dezbatere de maxim interes: ”Integrare, Participare, Includere”

Explozie puternică lângă Pescara, centru estetic gestionat de o româncă, distrus de o BOMBĂ artizanală