in

Roma, copilași bătuți crunt cu cureaua, mama reușește să cheme carabinierii, românul a fost arestat în flagrant

Un român, în vârstă de 32 de ani, a lăsat opinia publică din Italia cu gura căscată, după ce a fost arestat pentru că şi-a bătut cu cureaua fetiţa de un an, băieţelul de 3 ani şi soţia. Agresiunea a avut loc într-un apartament din zona Tor di Valle din Roma.

Carabinierii au spart uşa apartamentului şi l-au găsit pe român cu cureaua în mână, baricadat în casă, în timp ce îl pedepsea pe copilul de 3 ani.

Un român a fost arestat în Italia, după ce şi-a bătut crunt, cu cureaua, toată familia. Fetiţa de un an, băieţelul de 3 ani şi soţia au fost pedepsiți cu o bătaie groaznică de tânăr, care s-a baricadat în casă cu copilul de 3 ani, după ce soţia a fugit cu fetiţa în braţe la sediul carabinierilor să ceară ajutor, potrivit observator.tv, care citează presa italiană.

Ajunşi la apartamentul celor doi români, carabinierii au spart uşa şi l-au găsit cu cureaua în mână, pedepsindu-şi băieţelul de 3 ani. Bărbatul a fost imobilizat rapid de forţele de ordine, care l-au transportat apoi în arest.

Copiii au fost duşi imediat la spital, pentru asistenţă medicală, la fel şi soţia bărbatului.

Tânărul de 32 de ani, arestat sub acuzația de abuz în familie, a fost dus în închisoarea Regina Coeli în așteptarea unei audieri.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ