in

Roma, înjunghiat în abdomen după o ceartă banală, român dus cu elicopterul la spitalul San Camillo

Noi scene violente în Ardea, lângă Roma, acolo unde, duminică, doi frați, de 5 și 10 ani, au fost împușcați mortal de un tânăr cu probleme psihice. Ieri, nu departe de locul unde s-a produs masacrul care a îndoliat Italia, un român a fost înjunghiat după o ceartă banală.

S-a întâmplat pe Via della Moletta, în apropiere de parcul unde frățiorii David și Daniel, de 5 și 10 ani, dar și Salvatore Ranieri, un bătrân de 75 de ani care a sărit în ajutorul copiilor, au fost executați cu un Beretta de calibru 7,65.

Citiți aici: Măcel lângă Roma, un dezechilibrat psihic a împușcat mortal doi copii și un bătrân, apoi s-a sinucis

Potrivit secoloditalia.it, atacul de ieri a avut loc după o ceartă banală, între un tânăr de 38 de ani și românul în vârstă de 52 de ani. Un conflict la finalul căruia ultimul dintrei ei a fost înjunghiat în abdomen.

La fața locului au ajuns în scurt timp mai multe echipaje de prim-ajutor, inclusiv un elicopter, care l-a transportat pe român la spitalul San Camillo din Roma. Din fericire, rana nu îi pune bărbatului viața în pericol. Între timp, carabinierii au demarat cercetările pentru identificarea atacatorului. În urma verificărilor, au aflat că este vorba despre un individ care în trecut a mai avut probleme cu legea. El a fost prins de polițiști în fața unui bar, nu departe de locul unde a avut loc agresiunea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Alin Stoian, salvamarul român care de 10 ani salvează vieți pe plajele din Ostia, ultimul caz un adolescent de 15 ani

Preotul Gheorghe Miclăuș, în vârstă de 59 de ani, a încetat din viață la Torino