in

Roma, povestea tragică a unei românce, omorâtă în bătaie de soț. Fetița lor, de 8 ani, a rămas a nimănui

Roma, povestea tragică a unei românce, omorâtă în bătaie de soț. Fetița lor, de 8 ani, a rămas a nimănui.

O altă femeie ucisă de un bărbat violent. S-a întâmplat la Roma, unde un bărbat de origine română și-a bătut până la moarte partenera, o femeie de doar 33 de ani. A bătut-o de-a lungul timpului și a făcut-o fără milă. Auportat lovitură după lovitură, însă tânăra soție nu a reușit: a murit, ucisă de cei care trebuiau să o iubească, să o protejeze și să o protejeze, scrie presa italiană.

Bărbatul, de 38 de ani, a fost arestat. El este acuzat și infracțiunile de maltratare în familie și vătămare corporală gravă, dar și de răpire de minori.

Sicilia, româncă de 25 de ani ucisă apoi incendiată, ucigașul condamnat la 30 de ani de închisoare: ”Nu pot să dorm noaptea!”

Roma, povestea tragică a unei românce, omorâtă în bătaie de soț

Investigații lungi, complicate, înainte de a ajunge la ordinul de arest preventiv în închisoare, emis de GIP al Tribunalului de la Roma. Soția și fiica de doar 8 ani, au fost supuse hărțuirii repetate de către bărbat de mult, prea mult timp. 

Un coșmar format din violență fizică, morală, psihologică. Un coșmar care a avut cel mai rău epilog pentru că femeia de 33 de ani a murit. Și ancheta a început chiar de acolo, de la acea internare a victimei, care ajunsese într-un spital din capitală în ianuarie anul trecut în stare foarte gravă. 

Cei care au investigat au încercat să reconstituie toate episoadele anterioare, atacurile fizice suferite de femeie. Ea a ajuns la spital și a povestit că a căzut, că s-a confruntat cu un accident casnic. Dar în spatele gestului erau loviturile și acea violență continuă pe care o trăia în interiorul celor patru pereți ai casei.

Totul era sub controlul lui

Victimei i-a fost frică de partenerul său, tatăl fiicei sale. Depindea economic de el și bărbatul o împiedicase să-și creeze propriul spațiu, propria ei viață. Totul era sub controlul lui: femeia nu putea avea relații cu familia de origine, nu putea vorbi cu vecinii. Nu putea folosi rețelele sociale și nu avea nicio putere asupra veniturilor economice. Un sclav în vremurile moderne. 

De parcă nu ar fi fost de ajuns, bărbatul a considerat de cuviință să mai dea încă o lovitură grea soției sale la loviturile și ofensele deja aplicate. A decis să o îndepărteze pe minoră, a dus-o în România și a încredințat-o bunicilor paterni. Toate acestea pentru a se asigura că soția lui, careia îi găsise un loc de îngrijitoare să-i aducă un venit suplimentar. 

Toate investigațiile efectuate de anchetatori și consultațiile medicale legale, care au fost efectuate după deces, au fost decisive deoarece au permis identificarea unei legături de cauzalitate între conduita gravă a bărbatului și decesulfemeii. 

Bărbatul se află acum în închisoarea din Frosinone. Toate acestea după o investigație amănunțită efectuată de anchetatorii Secției IV de la Roma, care au executat un ordin de arest preventiv. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 4]
eveniment puglia 0

Autoritățile italiene și cele române la ”Întâlnirea între culturi”, eveniment organizat la Ginosa-Puglia

Kievul vrea să comande în Vatican: „Papa nu trebuie să-l întâlnească pe Kiril”