in

Roma, tragedie cumplită pentru o româncă: blocată în trafic, copilul moare în urma unei crize de astm

O româncă a privit neputincioasă cum îi moare băieţelul de 11 ani, în maşina blocată în trafic, la Roma. Femeia a ieşit din maşină şi a început să strige: “Ajutor, nu mai respiră!”

Tragedie cumplită pentru o româncă stabilită de mai mulţi ani în Italia şi căsătorită acolo. Ioana C. 38 de ani, a privit neputincioasă cum băieţelul ei de doar 11 ani, Antonio, a murit din cauza unei crize de astm, pe o stradă aglomerată din Roma.

Antonio împreună cu mama lui şi o mătuşă mergeau la un control la spitalul Bambin Gesu, dar autoturismul a rămas blocat în traficul infernal din capitala italiană, pe via Cristoforo Columbo, în jurul orei 8, pe 11 aprilie.

Ioana a încercat să îl ajute, apoi a coborât din maşină şi a început să strige după ajutor. Mătuşa micuţului a sunat la salvare, iar doi poliţişti pe motocicletă s-au dus în întâmpinarea ambulanţei, încercând să îi deschidă calea.

Medicii au ajuns însă prea târziu la Antonio, chiar dacă ambulanţa a sosit în câteva minute după apel. Au încercat 50 de minute să îl resusciteze, în zadar, apoi au declarat decesul, scrie presa italiană, citată de observator.tv.

Roma, copilul unei românce găsit mort în pătuț de o vecină, mama plecase în Franța

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Asociația DACIA din Calabria sare în ajutorul Consulatului de la Catania: ”Sunt acuzații defăimătoare, este o grosolănie”

Varese, biciclist român, lovit mortal de un șofer italian beat, care adormise la volan