in

Tragedie la Roma, un român de 26 de ani, la volanul unui BMW electric, a accidentat mortal un alergător

Un bărbat a murit lovit aseară de o mașină în timp ce părăsea parcul Villa Borghese, în centrul Romei. Accidentul a avut loc pe Via Pinciana în jurul orei 21.30. La locul accidentului s-au deplasat patrule de poliție locală din cadrul Grupului II Parioli. 

Este o dâră de sânge lungă de cel puțin 40 de metri care mărturisește violența impactului care i-a luat viața unui alergător de 37 de ani, aseară, când ieșea din parcul Villa Borghese. Cel care a produs accidentul este un român de 26 de ani care conducea sub influența băuturilor alcoolice un BMW I4 electric. Cu siguranță circula cu o viteză mai mare decât cei 30 de kilometri pe oră impuse celor care circulau pe Via della Pinciana, locul accidentului.

Italia, român găsit mort la două săptămâni după ce avusese accident. Era în epava mașinii

Apelul către agenții grupului Parioli al poliției locale a venit după ora 23.30. Constatările obișnuite au fost făcute imediat. Potrivit unei reconstrucții inițiale, inclusă în dosarul deschis de procurorul Giuseppe Deodato, tânărul de douăzeci și șase de ani venea din Piazza Brasile când a lovit victima, scrie La Repubblica.

Personalul medical de la 118 și polițiștii locali au ajuns imediat la fața locului, dar nu s-a putut face nimic pentru victimă. Șoferul a fost dus în schimb la policlinica Umberto I, unde a fost testat pozitiv la alcoolemie. Polițiștii au lucrat toată noaptea la identificarea victimei, care a ieșit la jogging fără acte.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

VIDEO – Tinerii români au încins o horă pe aeroportul din Catania, după ce au aflat că avionul lor are trei ore întârziere

Milioane de familii își pierd casele: drama italiană despre care nimeni nu vorbește