in

VIDEO – Tinerii români au încins o horă pe aeroportul din Catania, după ce au aflat că avionul lor are trei ore întârziere

Într-un moment inedit și plin de culoare, tinerii români au reușit să aducă un strop de folclor și bucurie într-o atmosferă tensionată, petrecând timpul de așteptare într-un mod cu totul special. Elevii de la Ansamblul Folcloric „Junii Braşovului” și cei de la Palatul Copiilor din Deva au oferit un spectacol neașteptat și autentic în aeroportul din Catania, atunci când au aflat că avionul care urma să îi ducă înapoi în țară avea o întârziere de trei ore.

În loc să se lase descurajați de situație, tinerii și-au scos instrumentele din bagaje și au început să cânte și să danseze în mijlocul terminalului. Cu vocea plină de bucurie și cu pașii de dans specifici tradițiilor românești, au încins o horă care a atras atenția tuturor călătorilor și a personalului aeroportuar.

Atmosfera veselă și plină de energie a tinerilor români a transmis un mesaj puternic despre unitate, pasiune și mândrie culturală. Gestul lor spontan și autentic a fost întâmpinat cu aplauze și zâmbete din partea celor prezenți în aeroport, iar momentul a devenit rapid viral pe rețelele de socializare.

Momentul artistic spontan, 100% românesc, a atras privirile tuturor persoanelor aflate în aeroport, care, desigur, nu au ratat ocazia de a filma, a informat Antena3.

Videoclipurile care surprind această întâmplare unică au adunat sute de aprecieri și comentarii pozitive, mulți internauți fiind impresionați de spiritul și talentul tinerilor români. Comentariile pline de laudă și susținere au încurajat și mai mult promovarea tradițiilor și culturii românești într-un mod autentic.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
violata tata

Oroare la Torino: la 13 ani a rămas însărcinată de tatăl ei, bărbatul a violat-o apoi în spital

Tragedie la Roma, un român de 26 de ani, la volanul unui BMW electric, a accidentat mortal un alergător