in

Se întorcea de la muncă, român de 46 de ani mort în accident la Siena

Accident tragic la intrarea în Siena: un român de 46 de ani moare în urma ciocnirii mașinii în care se afla cu o dubă. S-a întâmplat la intersecția dintre Strada Statale 73 Senese Arezzo și strada del Ruffolo.

Se întorceau acasă după o zi de muncă când a avut loc teribilul accident de-a lungul SS73. Erau trei în mașină și unul dintre ei și-a pierdut viața. Este un bărbat de 46 de ani, de origine română, care locuiește de ceva vreme în Foiano della Chiana (Arezzo).

roman mort in accident la Siena

Accidentul a avut loc în 16 noiembrie, în jurul orei 17.30. În vârstă de 46 de ani, G.I.V. inițialele sale, stătea pe bancheta din spate a mașinii, un Ford Focus. În față erau doi colegi italieni, din Campania care locuiau în Foiano della Chiana. Brusc, s-au ciocnit cu un Fiat Ducato care venea din sens opus.

Un impact foarte violent în urma căruia muncitorul român a murit. Pompierii s-au deplasat la fata locului si l-au extras din mașină. Medicii de urgență au încercat imediat să-l resusciteze, dar orice încercare a fost zadarnică.

Sicilia, român de 19 ani, accident mortal cu motocicleta, pe care abia o cumpărase

Au fost răniți și ceilalți doi lucrători, care din fericire au suferit doar răni ușoare.

Carabinierii din Siena, care s-au deplasat imediat la locul accidentului, efectuează investigații pentru a clarifica dinamica, potrivit Arezzo Notizie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]
benone sinulescu a murit

Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani. De ce boală suferea artistul

politia italiana frontiera

Italia ar putea înăspri restricţiile pentru persoanele nevaccinate şi controalele la frontiere