in

Român arestat la Rieti, nu a suportat despărțirea de fosta soție și a înjunghiat-o în gât, apoi a abandonat-o în stradă

Carabinierii din localitatea Castelnuovo di Porto, o comună în Provincia Rieti, Lazio, au intervenit ieri seară în zona Ponte Storto, unde fuseseră semnalate dispute verbale și fizice între un bărbat și o femeie. Ajunși la fața locului, militarii au găsit-o doar pe femeie, într-o stare gravă deoarece prezenta o rană la nivelul gâtului.

După ce au colectat primele mărturii, carabinierii au stabilit că fostul soț al victimei, un cetățean român în vârstă de 45 de ani, nu a putut accepta despărțirea de femeie, care între timp încerca să obțină o nouă viață după o relație lungă și turbulentă cu el și a decis să se răzbune. Bărbatul a așteptat-o pe stradă, lângă noua ei casă.

Cuțitul sechestrat de carabinieri

Bărbatul, la vederea femeii, care încercase de nenumărate ori să-l readucă la rațiune, a atacat-o brusc cu un pumnal, înjunghiind-o și rănind-o în gât. Doar intervenția imediată a carabinierilor a împiedicat înrăutățirea situației femeii, în condițiile în care bărbatul plecase și o lăsase pe femeie sângerând, șocată de cele întâmplate.

În acel moment, bărbatul a fost urmărit și arestat, fiind acuzat de tentativă de omor, vătămare și maltratare în familie, în timp ce femeia a fost transportată la spital unde i s-a dat asistență medicală imediată.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ludovic Orban, întâlnire cu românii din Franța: „Uitându-mă la voi, sunt și mai mândru de țara mea”

Proteste violente la Roma, petarde și tomberoane incendiate, ciocniri cu poliția, 16 persoane arestate – VIDEO