in

Român arestat la Roma, încasa ilegal bani pentru a depozita sute de frigidere, televizoare, mașini de spălat, cuptoare electrice și saltele uzate

Afacerea bănoasă și ilegală a unui român din Italia s-a dus pe apa sâmbetei, după ce polițiștii au descoperit că aduna pe un teren închiriat din cartierul Prenestino, în Roma, mormane de deșeuri și electrocasnice furate. Românul nu avea autorizații pentru afacerea cu deșeuri și a fost arestat. În plus, el nu a putut dovedi deţinerea legală a unor electrocasnice în stare de funcționare, motiv pentru care anchetatorii l-au acuzat și de primire de bunuri furate. 

Anchetatorii au descins pe terenul de peste 3.000 de metri pătrați închiriat de român și au găsit acolo sute de frigidere, televizoare, mașini de spălat, cuptoare electrice și saltele uzate ori încă în stare de funcționare.

Românul care a pus la cale afacerea bănoasă și ilegală, căci nu avea autorizații administrative, a fost arestat și acuzat de infracțiunea de gestionare ilicită a deșeurilor și primirea de bunuri furate. Potrivit agenților de mediu, deșeurile depozitate în condiții necorespunzătoare și expuse la agenții atmosferici ar fi putut polua semnificativ mediul, scrie 7colli.it, citat de observatornews.ro.

Într-un depozit adiacent, polițiștii au găsit numeroase aparate electrocasnice uzate, dar în stare de funcționare. Pentru că românul nu a putut dovedi deţinerea legală a acestora, el a fost acuzat inclusiv de primire de bunuri furate.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
carantina de noapte

România ia în calcul să instituie carantina de noapte. Orban: «Să vedem efectele în alte țări»

Doi români arestați la Vigonza (Padova), dețineau explozibil de tip „Mama lui Satan” pentru aruncat bancomate în aer