Menu
in

Terni, român arestat după ce a fost prins cu 180 de doze de cocaină

Terni, român arestat după ce a fost prins cu 180 de doze de cocaină. În cadrul serviciilor destinate prevenirii și combaterii traficului ilicit de droguri, carabinierii de la Stația Terni au arestat un român de 28 de ani, fără antecedente penale, pentru deținere de droguri în scopul traficului. La carabinieri au ajuns informații valoroase din partea unor cetățeni cu privire la mișcările suspecte ale tânărului.
>>> Italia, un român și-a pierdut un braț încercând să arunce în aer un bancomat

Terni, român arestat după ce a fost prins cu 180 de doze de cocaină

În timpul unui serviciu organizat vineri după-amiază târziu, soldații l-au reperat pe tânărul de 28 de ani în Via Battisti, au procedat imediat la verificarea acestuia și l-au supus unei percheziții amănunțite. În total, în posesia sa au fost găsite 80 de ambalaje care conțineau 80 de doze de cocaină, scrie terninrete.it.

La percheziția ulterioară a casei sale au fost găsite alte 100 de ambalaje cu aceeași substanță, cântărind în total 80 de grame, și suma de aproape 1.000 de euro în numerar, despre care se crede că ar fi produsul vânzării, toate acestea fiind confiscate.
>>> Tragedie lângă Bergamo, român de 23 de ani moare blocat în containerul de haine vechi

Astfel, tânărul de 28 de ani a fost arestat și ușile închisorii Sabbione au fost deschise, măsură confirmată după audierea de validare care a avut loc ieri dimineață.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version