Menu
in

Cine era românul mort în containerul de haine vechi. „Romeo era de cinci ani în Italia, muncea ocazional”

Blocat în containerul de haine uzate – Numele lui era Costantin Romeo Ionuț Antonie, băiatul care a murit luni seara în Canonica d’Adda, în provincia Bergamo, blocat într-un container de colectare a hainelor uzate. Tânărul, de 23 de ani, de origine română, își spunea Jony și lucra ocazional ca zidar. Era de cinci ani în Italia și împărțea o casă cu un prieten de-al său român, în Fara d’Adda, la câteva sute de metri de locul tragediei.

Tragedie lângă Bergamo, român de 23 de ani moare blocat în containerul de haine vechi

Romeo, blocat în containerul de haine uzate

Drama s-a petrecut în noaptea dintre 5 și 6 mai. Jony a trecut peste gardul unei stații ecologice și a încercat să intre în container, probabil în încercarea de a recupera niște haine uzate.

Tânărul a fost blocat în interiorul trapei. Un blocaj care nu i-a lăsat nicio scăpare. Cadavrul a fost găsit a doua zi dimineață de un angajat al stației ecologice din Canonica d’Adda. Salvatorii nu au putut decât să confirme decesul.

Trupul, conform dorințelor familiei, va fi adus înapoi la Târgu Jiu, România, pentru înmormântare. Parchetul din Bergamo va dispune urmă autopsia, deși se pare că există foarte puține îndoieli cu privire la dinamică: filmările de la camerele de supraveghere instalate în piață, văzute deja de poliție, ar fi înregistrat întreaga succesiune a evenimentelor, potrivit Milano Today.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]
Exit mobile version