in

Român bătut cu sălbăticie în Sardinia, și-a pierdut auzul, agresorii italieni sancționați doar cu interdicție

 Români în Italia – Român bătut cu sălbăticie în Sardinia, agresorii ai primit doar interdicția urbană Daspo – Agresiune brutală în Tortolì, în provincia Nuoro din Sardinia. Un român a fost lovit de o bandă de italieni cu pumni și lovituri la față și la coloana vertebrală. Victima a suferit numeroase fracturi și a suferit pierderea permanentă a auzului. Pentru cei trei atacatori, interdicția de tip „Daspo urban” timp de un an.

Român bătut cu sălbăticie în Sardinia, agresorii ai primit doar interdicția urbană Daspo

Carabinierii Stației Tortolì, împreună cu alt personal al Companiei de Carabinieri Lanusei, în special Escadrila de Combatere a Criminalității Arzana și Stația de Carabinieri Talana, cu sprijinul Escadrilei de vânători de elicoptere Abbasanta și Nucleul de câini Cagliari, au efectuat trei perchezitii ordonate de Parchetul Lanusei la trei tineri acuzați de atacul feroce care a avut loc in aprilie anul trecut în apropierea unui club de noapte din Tortoli.

Victima a fost un băiat român, muncitor în Sardinia de câteva luni, care a ajuns în spital cu numeroase vânătăi, fracturi osoase și risc de pierdere a auzului, scrie sardegnalive.net.

Român omorât în bătaie de un conațional. ”Ajutați-mă, am fost bătut. Mă simt rău”

Carabinierii din stațiile Tortolì, Talana și Arzana, împreună cu colegii lor de la Compagnia di Lanusei, Escadrila de vânători Abbasanta și Unitatea cu câini din Cagliari, au efectuat trei percheziții, ordonate de Procurorul Lanusei, în locuințele din cei trei cercetați, unde a fost găsită îmbrăcămintea folosită în timpul atacului.

Imaginile de supraveghere video, au explicat carabinierii, „au scos în evidență natura periculoasă a suspecților care s-au arătat agresori brutali în lovirea victimei neajutorate în grup și violent, aplicând pumni și numeroase lovituri în față și în coloană vertebrală și continuând să lovească chiar și după ce victima și-a pierdut cunoștința”.

Din imaginile camerelor de supraveghere video se puteau vedea cei trei tineri în timp ce loveau victima neputincioasă în grup, din motive neînsemnate. Cei trei au continuat să-l lovească pe român chiar și după ce și-a pierdut cunoștința, înainte ca unii patroni ai restaurantului să-i oprească.

Anzio, trei români arestați, au distrus casa unor conaționali, pe unul l-au bătut până l-au băgat în spital

Românul a plecat de frica atacatorilor

„M-au bătut cu atâta cruzime aproape de parcă ar fi vrut să mă omoare”, le-a spus tânărul atacat anchetatorilor înainte de a-și părăsi locul de muncă și înainte de a părăsi pentru totdeauna Ogliastra unde, speriat și descurajat, a spus că „nu se mai întoarce”.

Până la încheierea procedurii judiciare, chestorul de la Nuoro, Alfonso Polverino, a considerat absolut esențial să se aplice celor trei suspecți măsura interzicerii accesului în unitățile publice sau locurile de alimentație publică și interzicerea concomitentă a parcării în imediata vecinătate (așa-numitul „DASPO urbano”), pe o perioadă de un an.

Încălcarea acestei interdicții va fi imediat executorie și se pedepsește cu închisoare de la șase luni la doi ani și cu amendă de la 8,00 la 20.000 euro, cu agravarea propunerii și eventuala supraveghere specială.

Italia, șofer român bătut crunt cu o bară metalică, camionul distrus, găsit de polițiști într-o baltă de sânge

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Gorbaciov, mesaj șoc al unui comunist italian: „A murit unul din banda globaliștilor, aștept din 1991 să deschid cea mai bună sticlă”

Alarma în Italia, prețul laptelui explodează: „Va depăși 2 euro”. Marii producători sunt îngrijorați