in

Român de 23 ani, ucis de Paşte de un conaţional la Olbia

O ceartă care a izbucnit pe timpul petrecerii de Paşte într-un restaurant din Olbia, în Sardegna, s-a încheiat cu o tragedie. Un român de 19 ani şi-a înjunghiat un conaţional de 23 de ani, rănindu-l mortal. Asasinul a fost deja arestat.

În noaptea de Paşte, cei doi tineri, în jurul orei unu, au început să se certe în restaurantul Nabila, din zona nordică a Olbiei. Discuţia a continuat în afara localului, din proprietatea unor români şi frecventat aproape în exclusivitate de străini. Cel mai tânăr dintre cei doi a scos un cuţit şi l-a lovit pe celălalt în abdomen. Lovitura de cuţit i-a secţionat aorta. După ce a primit îngrijiri de la medicii de la 118, rănitul a fost transportat la spital, unde a murit în jurul orei 5 dimineaţa.

Cel care l-a înjunghiat se numeşte Dobre Ionuţ Georgian şi este originar din Tecuci, România. Victima, şi aceasta din Tecuci, se numea Onia Iulian Alexandru. Carabinierii din Olbia l-au găsit deja şi l-au reţinut pe presupusul responsabil. Dobre Ionuţ Georgian este acum închis sub acuzaţia de 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Politica de turmă

Sacconi: „Imigranţii fac muncile refuzate de italieni”