in

Italia, român de 27 de ani găsit în locuința sa într-o stare critică: corpul plin de fracturi și arsuri puternice

ItaliaUn român în vârstă de 27 de ani a fost găsit duminică în locuința sa din San Calogero în stare critică, foarte gravă, cu corpul plin de fracturi și arsuri de gradul doi și trei. Poliția și anchetatorii nu au deocamdată nicio informație referitoare la ceea ce s-a întâmplat. Se bănuiește că barbatul ar fi căzut de la etaj și a suferit fracturile, dar nu au niciun indiciu despre arsurile de pe corp.

>>> Pesaro, agresiune brutală, în plină stradă: menajeră lovită cu o cărămidă în față, dusă în stare gravă la spital

Român de 27 de ani găsit în locuința sa într-o stare critică

După primele îngrijiri la spitalul din Vibo, stabilizat și în stare critică, tânărul a fost transportat în cursul nopții la spitalul din Brindisi de către echipajul 118 coordonat de Centrul Operativ Vibo cu ajutorul unui avion al forțelor aeriene. Pacientul a ajuns la marele centru de arși și resuscitare în stare foarte gravă.

Carabinierii au început o anchetă amănunțită pentru a încerca să înțeleagă ce s-a întâmplat. Nu este exclus ca bărbatul să fi căzut de la balconul apartamentului său de la etajul al doilea al clădirii. Dar trebuie să se înțeleagă care a fost cauza căderii și, mai ales, originea arsurilor găsite pe corpul nefericitului, care i-au făcut starea disperată.

sursa: Gazzetta del Sud

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Departamentul Românilor de Pretutindeni discriminează copiii diasporei

Departamentul Românilor de Pretutindeni discriminează copiii diasporei

În fiecare zi un pieton moare lovit de o mașină

În Italia, în fiecare zi, un pieton moare lovit de o mașină: Roma pe primul loc