in

Român de 35 de ani, găsit mort sub un pod la Vicenza, zonă afectată de vremea rea din ultimele zile

Un tânăr român, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit mort sub podul Santa Libera, în regiunea Vicenza, Veneto, o zonă puternic afectată de vremea severă care a făcut ravagii în Italia, în ultimele 24 de ore.

Românul, ale cărui iniţiale sunt M.F., a fost descoperit fără suflare pe malul râului Retrone, informează presa italiană, citată de observator.tv.

Orașul Vicenza se afla printre localitățile din Italia în care s-a declanșat alarma din cauza vremii deosebit de nefavorabile în ultimele zile, iar râurile, în urma ploilor abundente, erau atent monitorizate în eventualitatea că debitul lor depășea cotele de inundații.

Tânărul a fost găsit în jurul orei 10:40, pe malul râului Retrone, în zona parcului Campo Marzo.

Un cetățean care era în trecere prin zona respectivă l-a văzut și a anunțat autoritățile. Pentru a recupera corpul românului nostru, găsit într-o zonă alunecoasă sub podul Santa Libera, au intervenit pompierii de la Brigada de Pompieri a orașului.

La fața locului s-a prezentat un echipaj al poliției și personalul medical de la 118, iar medicul legist, după examinarea trupului neînsuflețit a declarat că nu sunt semne de violență pe corp.

Din primele date, se pare că moartea românului a survenit în urma unui stop cardiac.

Bilanțul infernului din Italia: nouă morți, zeci de răniți, daune materiale imense, traficul blocat, școli închise

Veneția, cele mai grave inundaţii din ultimii 40 de ani, înălţimea valurilor ar urma să ajungă până la 160 de centimetri

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Veneția, cele mai grave inundaţii din ultimii 40 de ani, înălţimea valurilor ar urma să ajungă până la 160 de centimetri

Trei kg de bijuterii din aur și pietre prețioase, în valoare de jumătate de milion de lei, descoperite la aeroport în bagajele unui minor