in

Român din Basilicata, torturat de un consilier pe probleme de imigraţie

Roma 28 septembrie 2012- Antonio Paradiso, consilier pe probleme de imigraţie din regiunea Basilicata, a fost arestat azi pentru sechestrare de persoană şi acte de violenţă comise asupra unui cetăţean român, scrie Ansa.

Episodul a avut loc în luna august, la Palazzo San Gervasio, comună cu 6000 de locuitori de lângă Potenza. Din comună a dispărut un utilaj agricol iar Paradiso, convins că hoţul este un român, a decis să-i dea o lecţie.

Împreună cu un prieten, l-a abordat pe român şi l-a urcat cu forţa în maşina personală. Cei doi l-au dus apoi pe presupusul hoţ într-un hangar din afara localităţii.

Aici, potrivit  anchetatorilor, cei doi bărbaţi l-au luat la bătaie pe român, pentru a-l obliga să mărturisească furtul. După ce l-au lovit cu un baston de fier, i-au legat un lanţ de gât şi l-au ridicat la câţiva cm de pământ, pentru a-l sufoca prin spânzurare. După o oră de torture, Paradiso a lăsat victima să plece.

Românul, plin de răni pe tot corpul, s-a dus la spital, unde a povestit ce i s-a întâmplat.

După mai bine de o lună de la declanşarea anchetei, poliţiştii i-au arestat azi pe cei doi călăi, acuzaţi de sechestrare de persoană, violenţă, procurarea de leziuni grave şi extorcare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

EXCLUSIV/ Adrian Chifu: ”Candidez ca deputat pentru că românii mi-au cerut asta”

Se trezeşte din comă după 44 de zile: “Soţul m-a împins de la balcon”