in

Se trezeşte din comă după 44 de zile: “Soţul m-a împins de la balcon”

Pe 16 august, o româncă de 29 de ani a ajuns în condiţii grave, cu fracturi ale coloanei vertebrale, la spitalul civil din Catania, după ce a căzut de la balconul apartamentului său din Lentini (Siracusa, Sicilia), scrie Quotidiano.net. După 44 de zile de comă, femeia s-a trezit şi a povestit că cel care a împins-o a fost soţul ei.

Carabinierii sicilieni l-au arestat astfel pe soţul victimei, Costel Cuti, un român de 34 de ani. El este acuzat de tentativă de omor.

Episodul a avut loc pe 16 august, când salvarea a intervenit, în urma unei semnalări, pentru a acorda primul ajutor unei femei căzute de la şase metri, din balconul casei sale situat la primul etaj al unui bloc din localitate.

Timp de o lună jumătate, românca s-a zbătut între viaţă şi moarte, iar medicii au ţinut-o în comă indusă.

Când s-a trezit din comă, primul lucru pe care l-a povestit a fost că cel care a împins-o de la balcon a fost chiar soţul ei. Bărbatul a făcut acel gest în timpul unei cerţi, din motive de gelozie.

Anchetatorii au reconstruit episodul şi, ţinând cont de declaraţiile victimei, l-au arestat pe Cuti. Ei au descoperit că bărbatul îşi bătea des soţia.

Deşi românca a supravieţuit accidentului, s-a ales cu leziuni permanente ale coloanei vertebrale care o vor obliga să-şi petreacă restul vieţii în scaunul cu rotile.

Bărbatul a fost arestat şi dus la închisoarea din Siracusa, unde se află în aşteptarea procesului.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român din Basilicata, torturat de un consilier pe probleme de imigraţie

Doi informaticieni emigraţi în Anglia vor „restricţii mai dure pentru români”