in

Român din Florența s-a spânzurat în fața ușii fostei partenere: ” Voiam să am o familie cu tine”

Marți 13 august a fost denunțat, miercuri 14 august s-a spânzurat în fața ușii femeii pe care o persecuta, la Florența. F.V., român de 25 de ani, fără ocupație stabilă, a legat un lanț din fier de barele unei balustrade, apoi s-a lansat de la primul etaj al scărilor, ajungând să atârne tocmai în fața ușii fetei care l-a refuzat.

„Voiam să am o familie cu tine și în schimb din vina ta văd diavolul„. În biletul scris cu o mână nesigură pe care F.V. l-a lăsat la ușa Dorinei înainte de a se ucide este întreaga obsesie a unei relații care a devenit coșmar. Pentru el, care nu-și putea scoate amica din minte, și pentru ea, care era urmărită, sunată noaptea, amenințată, constrânsă să deschidă ușa și când nu voia și să asiste la gesturi de automutilare.

Ruinată de jocurile de noroc, o româncă s-a sinucis la Roma

Se cunoșteau de pe vremea când încă mai trăiau în România. „Ea este o fată frumoasă, lucrează, este independentă”, povestesc la Repubblica, Mara și Teresa, două fete care o cunosc bine pe Dorina, de 27 de ani.

„Un coșmar. Acel bărbat era mereu aici: la ușă, ascuns în tufișuri sau după copacii de lângă bloc. Nu făcea nimic, dormea în trenuri și mânca la Caritas. Bea. Era practic un vagabond, mereu îmbrăcat la fel cu puținele sale lucruri într-un rucsac. În rest își petrecea timpul persecutând-o pe biata fată„.

N-au găsit nimic de lucru, au ales sinuciderea

F.V. i-a cerut Dorinei să-l găzduiască o vreme în locuința sa. Ea a acceptat și au avut o scurtă poveste sentimentală. Când s-a încheiat el a plecat din apartament. Dar apoi o urmărea continuu, probabil și când ea se ducea la lucru, la o pielărie din Sesto Fiorentino.

Pe 13 august, Dorina a decis că nu mai poate continua așa, după ce hărțuitorul a spart geamul ușii de la intrarea în bloc pentru a intra și i-a bătut cu picioarele în ușă. A doua zi după denunț, hărțuitorul s-a sinucis.

Val de tentative de sinucidere între românii din Italia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Exclusiv / Ciprian Tănăsescu, noul președinte al PSD Diaspora: ”Suntem în faza de reconstrucție”

Ministrul italian al Justiției studiază variante pentru expulzarea românilor