in

Român din Italia, apel disperat pentru a-și găsi fiica de 16 ani: ”Mi-e teamă să nu se întâmple ca la Caracal”

Un bărbat din comuna ieșeană Moțca face un apel disperat pentru a-și găsi fiica de 16 ani. Adina a dispărut pe 29 septembrie și nu mai răspunde la mesaje, deși pare activă pe rețelele de socializare.

Mi-e teamă să nu se întâmple ca la Caracal„, spune Remus Voicu. Bărbatul, stabilit într-un oraș din Italia de mai mulți ani, a divorțat de soție, iar fiica lor, Adina, de care nu era foarte apropiat, a rămas cu mama.

Problemele au început în luna august a acestui an, atunci când femeia s-a reîntors în România, iar adolescenta a rămas în Italia, acolo unde ar fi muncit.

În luna august, fosta soţie a plecat în România şi nu a mai avut grijă de fiica mea, care obişnuia să meargă la o discotecă la Villa Nova la Gigant„, a explicat Remus Voicu, într-o declarație pentru ziaruldeiasi.ro.

Bărbatul crede că Adina ar fi intrat într-un anturaj nepotrivit și bănuiește că în jurul ei ar fi indivizi care se ocupă cu traficul de persoane. 

Pe 29 septembrie m-a sunat băiatul şi mi-a zis că fata a dispărut. Prima data am crezut că glumeşte, dar, după asta, am aflat că era adevărat„, a mai spus Voicu.

De atunci, acesta încearcă să intre în legătură cu fiica sa, însă nu i se răspunde nici la telefon și nici la mesaje. Conform sursei citate, cazul a ajuns inclusiv în atenția carabinierilor, însă aceștia i-ar fi transmis să, cel mai probabil, Adina s-a întors în țară.

Vă rog frumos, ajutaţi-mă să îmi găsesc fiica„, le-a spus Remus Voicu reporterilor, justificându-și demersul public. Bărbatul se teme că adolescenta a ajuns victima unei rețele de trafic de persoane.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Porsche Cayenne, în valoare de peste 100.000 de euro, căutat de autoritățile din Italia, descoperit la frontiera Petea

Sardinia, trei români au încercat să răpească o femeie chiar în centrul orașului Sassari, opriți de un cetățean curajos