in

Sardinia, trei români au încercat să răpească o femeie chiar în centrul orașului Sassari, opriți de un cetățean curajos

Trei români au încercat să răpească, chiar în centrul orașului Sassari, din Sardinia, o femeie dar au fost opriți la timp de un cetățean aflat din întâmplare în acea zonă. Doi dintre ei au fost reținuți, datorită oamenilor care au alertat repede poliția.

Scena care a îngrozit cetățenii aflați la acea oră în apropiere s-a produs în această dimineață. Un grup format din trei români, sosiți într-o mașină cu feribotul de la Napoli, au încercat să răpească o tânără de 30 de ani, trântind-o la pământ și apoi târând-o către mașină.

Povestea a avut loc la Sassari, în centrul localității, unde, din fericire, martorii au dat imediat alarma. Din fericire, un cetățean aflat în trecere, declarat erou de presa din Sardegna, a avut curajul și i-a oprit pe cei trei români, chiar dacă aceștia erau înarmați cu cuțite, chiar în momentul în care încercau să o împingă în mașină pe femeie.

Carabinierii, ajunși la fața locului imediat, au reușit să rețină două persoane aflate în prezent în arest pentru cercetări.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român din Italia, apel disperat pentru a-și găsi fiica de 16 ani: ”Mi-e teamă să nu se întâmple ca la Caracal”

Noi tipuri de stupefiante au invadat Italia. ”DROGUL NEBUNIEI”, adus de bengalezi, popular în sud-estul Asiei.