in

Român din Vercelli, cunoscut vânzător auto, mort în accident de circulație, familia acuză intervenția lentă a ambulanței

Italia Român din Vercelli, cunoscut vânzător auto, mort în accident de circulație. Tragedie sâmbătă seară, 18 februarie, la Vercelli. Într-un accident produs în jurul orei 21.00, în apropiere de pasajul suprateran Tangenziale Sud, care duce de la sensul giratoriu de lângă Carrefour spre Caresanablot, a murit un bărbat de 35 de ani, de origine română. Cauzele nu au fost încă stabilite, scrie vercellinotizie.it.

Mașina, un BMW, în care se afla a ieșit de pe șosea, ajungând pe câmpul care mărginește pasajul suprateran și a luat foc. Pentru bărbatul, care ar fi fost aruncat din mașină, nu s-a mai putut face nimic. La fața locului s-au deplasat pompierii, serviciile de urgență 118 și poliția de stat.

Citiți și: Italia, șofer român acuzat că ar fi lovit cu camionul un copil de 10 ani și a fugit de la locul accidentului

Român din Vercelli, cunoscut vânzător auto, mort în accident de circulație

Se numea Ion Silviu Stoica, bărbatul, de origine română, care a murit aseară, sâmbătă, 18 februarie, într-un dramatic accident rutier petrecut în jurul orei 21.00 pe centura ocolitoare Sud, în apropierea sensului giratoriu din zona Carrefour. Era o figură cunoscută în Vercelli, unde locuia, și datorită profesiei sale de vânzător de mașini. El lucra la Europa Car din Caresanablot.

Cauzele tragicului accident urmează să fie stabilite. Mașina condusă de Stoica, un BMW, a ieșit de pe carosabil aproape de capătul pasajului suprateran. Probabil din cauza vitezei mari, bărbatul a pierdut controlul vehiculului, care s-a izbit de un zid de beton de pe marginea unui mic canal.

Impactul a fost devastator. Mașina a luat foc. Pentru bărbatul de 34 de ani (era născut în septembrie 1988) nu a mai fost nimic de făcut.

Momente de tensiune în fața spitalului

Au fost momente de mare tensiune în fața spitalului S. Andrea. Aproximativ 40 de persoane, printre care familia și prietenii bărbatului, au contestat puternic operațiunile de salvare, despre care au spus că au fost prea lente.

În orice caz, dinamica accidentului este investigată de poliție. Contururile a ceea ce s-a întâmplat urmează să fie clarificate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Elev roman în Italia

Visul unui elev român din Italia, strivit de birocrația de la consulatul românesc: trebuie să renunțe la excursia școlară

cafea cu insecte

A apărut cafeaua cu insecte – iată care este marca și cum este prezentată