in

A apărut cafeaua cu insecte – iată care este marca și cum este prezentată

cafea cu insecte

Cafea cu insecte – Cafeaua este o băutură cunoscută în toată lumea. Italienii beau o ceașcă de cafea în fiecare zi. Pe piață există diferite tipuri de cafea: espresso, lungo, ristretto, decofeinizată, dublă, marocchino, mocaccino, americano, affogato și multe altele. Există peste 100 de specii diferite de cafea. Printre aceste două cafele sunt mai cunoscute și importante: Arabica și Robusta. Pe rafturile supermarketului se află multe pachete de cafea produse de firme care își expun marca. De câteva zile există și cafea cu insecte înăuntru. 

Citește și ➡ Iaurtul cu insecte care se vinde în toate supermarketurile: iată cum să-l recunoaștem

Cafea cu insecte

Nu este o cafea contaminata unde intră din greșeală din cauza condițiilor proaste în care este depozitată. În realitate, cafeaua cu insecte despre care vorbim se vinde online si poate fi achiziționată fără probleme. Este un produs care este ambalat cu insecte comestibile și în special cu greieri întregi deshidratați de tip Acheta domesticus. De altfel, datorită unui nou regulament al Uniunii Europene, acești greieri pot fi mâncați fără probleme de câteva luni. 

De ce există cafea cu insecte? Citind ce scrie site-ul care o vinde, aceste animale mici sunt chiar perfecte pentru acest produs dedicat iubitorilor de cafea. Se spune că greierii cu cafea vânduți de site-ul web 21bites sunt cu un amestec aromat de moka și cafea neagră. Produsul conține animale întregi deshidratate și în special Acheta domesticus.

Acest nou produs de cafea conține și sirop de agave, pudră de cacao degresată, extract natural de cafea, zahăr brun, caramel, cafea măcinată, aromă naturală și gumă de salcâm. Având în vedere prezența insectelor, această cafea trebuie luată cu mare prudență de către persoanele alergice la crustacee deoarece ar putea fi alergice și la aceste alimente noi. Pachetul nedeschis poate fi păstrat până la un an, atâta timp cât este într-un loc uscat, ferit de lumina soarelui. Odată deschis, trebuie consumat în 3 zile de la deschidere.

Cafeaua cu insecte reprezinta o adevarata noutate printre ceea ce se numeste mancarea viitorului. Potrivit celor care comercializează produsul, acestea ar fi hrana viitorului care de-a lungul anilor ar trebui să înlocuiască numeroasele tipuri de carne. Momentan este greu de crezut complet această afirmație. În Italia, de fapt, multă lume găsește dezgustătoare animalele din cafea. Iată de ce deja sunt cumpărători în supermarket care sunt atenți la etichete pentru a nu aduce acasă mâncare cu insecte.

Citește și ➡ Ajung la supermarket primele paste italiene făcute cu făină de greieri: acestea sunt

Prezentarea produsului cafea cu insecte

Cu o aromă de arahide și o textură pufoasă, greierii sunt insecta perfectă pentru această rețetă specială dedicată iubitorilor de cafea!
Un amestec aromat de moka și cafea neagră, pentru o plăcere unică și divină.
Excelent pentru a-ți orna desertul, pe ciocolata caldă sau ca gustare.
Gata de consum.
Pentru 2 persoane.

Ingrediente

Greieri întregi deshidratați (Acheta domesticus), sirop de agave, pudră de cacao degresată 8,8%, extract natural de cafea 7% [cafea, zahăr brun, caramel (zahăr, apă)], cafea măcinată 5,5%, aromă naturală, stabilizator (gumă de salcâm).

Greutate neta: 14 g

Citește și ➡ „Sosesc în Italia biscuiții cu 15% făină de insecte”. Ce brand îi produce și cum să-i recunoașteți

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Român mort accident circulație

Român din Vercelli, cunoscut vânzător auto, mort în accident de circulație, familia acuză intervenția lentă a ambulanței

afacere succes romanca italia

Afacerea de succes a unei românce din Italia: ”Sper să fiu un exemplu pentru mulți, mai ales pentru femei”