in

Român înecat la Albano, lângă Roma, pusese pariu pe băutură, cu un conațional, că poate traversa lacul înot

Un român de 49 de ani a murit, în noaptea de miercuri spre joi, înecat în Lacul Albano, la circa 20 de kilometri de Roma, capitala Italiei. Mai mulţi scafandri au intervenit pentru a scoate din apă trupul neînsufleţit al românului.

Românul, considerat un om al străzii, şi-a petrecut seara de miercuri pe malul Lacului Albano, alături de câţiva conaţionali. Românii au consumat, din plin, băuturi alcoolice. Conform Roma Today, citat de observatornews.ro, la un moment dat, românul de 49 de ani şi un alt bărbat din grup au pus un pariu nebun.

Cei doi au pus pariu pe o sticlă de băutură că pot traversa Lacul Albano înot, în miezul nopţii. Bărbatul cu care s-a pus pariul a reuşit să revină la mal, însă românul de 49 de ani a fost de negăsit.

Treviso, ciocnire frontală între două mașini, una ia foc: fetiță română de 9 ani moare

Culmea este că membrii grupului şi-au dat seama că românul de 49 de ani nu mai este cu ei abia joi dimineaţa, când s-au trezit din beţie. 

Doi tineri, care se plimbau cu două ambarcaţiuni pe lac, au sesizat, la un moment dat, trupul neînsufleţit al românului. Au solicitat intervenţia de urgenţă a forţelor de ordine, la faţa locului fiind trimişi şi câţiva scafandri pentru a putea scoate din apă trupul neînsufleţit al românului.

Ancheta a scos la iveală faptul că, într-adevăr, cei doi bărbaţi puseseră pariu că pot traversa lacul înot, dar şi că membrii grupului de români au remarcat cu întârziere lipsa bărbatului de 49 de ani din cauza consumului excesiv de alcool.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

România duce lipsă de forță de muncă, a dublat numărul lucrătorilor străini care se pot angaja în acest an

Microbuz cu români care se întorceau din Italia, lovit în plin de un tren, o fetiță de 13 ani în stare gravă, mama ei a murit