in

Român mort pe A8 la Rho, s-a ciocnit cu bariera de beton, mașina s-a făcut praf

Accident pe autostrada A8 din Rho, la ieșirea spre Milano Nord: un șofer român de 45 de ani a intrat cu mașina într-un separator de beton dintre benzi, în zona de taxare, și a murit.

roman mort in accident la Rho

Român mort în accident la Rho

În jurul orei 2 în dimineața de ieri, 23 noiembrie, un șofer de 45 de ani, de origine română, a murit după ce s-a izbit de zidul de beton care împarte benzile în zona de taxare din Milano de Nord a autostrăzii A8, în Terrazzano di Rho (Milano), potrivit newnotizie.it.

Bărbatul, care călătorea singur cu un Opel Corsa, a murit pe loc din cauza impactului violent, care nu a afectat alte vehicule. Polițiștii rutieri cercetează dinamica accidentului.

La fața locului au intervenit salvatorii și forțele de ordine, care investighează accidentul, dar pentru șofer nu s-a mai putut face nimic, acesta a murit pe loc. Impactul a fost de fapt extrem de violent: vehiculul scăpat de sub control s-a izbit de bariera de beton și s-a făcut praf.

Familie de români, distrusă în accidentul de la Quarto D’Altino (Venezia)

20.000 de accidente în Lombardia

Ieri, cu ocazia „Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Rutiere”, consilierul regional pentru siguranță Riccardo De Corato a dezvăluit datele referitoare la accidentele rutiere din Lombardia din ultimul an. Au fost aproape douăzeci de mii, 19.964 mai exact. În total, 317 de persoane au murit în 2020 și alte 25.940 au fost rănite doar în Lombardia. Un bilant care, din pacate, se actualizeaza zilnic cu noi victime.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]
Draghi da vina pe nevaccinati

„Bun venit în Draghistan”, ATAC la măsurile impuse de premierul italian

vaccinare copii italia

Italia aprobă vaccinarea copiilor cu vârsta între 5 și 11 ani. ”Posibil și de luni”