in

Român mort în accident de circulație, familia decide să doneze organele: inima la Udine, plămânii la Milano, rinichii și ficatul în Sardinia

A suferit un accident de circulație și a murit în Sardegna: familia a decis să doneze organele. Este ultimul act al unui tânăr român generos care în ​​Olbia își găsise o nouă casă. Valentin Coster, victima unui accident de mașină câteva zile în urmă la intersecția spre Cannigione, și-a donat organele, scrie Olbia.it..

Explantul a avut loc în 18 iulie la spitalul Santissima Annunziata din Sassari, datorită mai multor echipe medicale care s-au alternat în intervenții chirurgice. Inima, preluată de o echipă din Udine, a fost transportată la distanță cu o mașină specială, care a permis să o mențină în funcție până la destinația finală, a doua oară când are loc în Sardinia acest tip de intervenție.

Plămânul românului de 39 de ani a plecat spre Milano, în timp ce rinichii și ficatul au rămas în Sardinia. În total, șase persoane vor putea începe să trăiască din nou grație tânărului Coster și dorinței lui de a-i ajuta pe alții.

Autoritatea de Sănătate din Sassari a mulțumit în mod special membrilor familiei tânărului care și-a exprimat această dorință importantă de altruism, solidaritate și iubire față de ceilalți.


Donate organele unui român decedat la Crotone. Medic italian: «O lecție de simț civic pentru calabrezii atât de insensibili»

Terni, român de 37 de ani mort în urma unei hemoragii cerebrale: i-au fost donate organele

Tânăr român de 18 ani moare în accident, organe donate la patru persoane. «Un înger mi-a donat viaţa»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ascoli Piceno, românca Iuliana Ramona Alexa, cea mai admirată ”damă” la jocurile istorice Quintana: ”O fată mere zâmbitoare și iubită de toți”

Te pregătești să pleci în România? Poliția de Frontieră informează în timp real cât aștepți la graniță